Kim Dong Han sărbătorește 300 de zile de la debutul solo, comeback pe 1 mai

Idolul solo Kim Dong Han se pregătește de revenire, care va avea loc în luna mai!

Pe 14 aprilie, la ora coreeană 20:00, idolul a avut o transmisie specială pe canalul său oficial din aplicația VLive, transmisia fiind numită „Vă invit la petrecerea de sărbătorire a 300 de zile de la debut”.

În timpul transmisiei, el a vorbit fanilor pentru prima dată despre unele momente „din spatele scenei”, criticând pozitiv primele lui evoluții pe scenă, în timp ce a comentat ce emoții a trăit înainte și după ce iese pe scenă.

Însă, în timp ce comunica cu fanii, el a făcut un anunț surpriză, anunțând că el se pregătește de fapt pentru a reveni pe scenă. Mai exact, el va lansa muzică nouă pe 1 mai.

În special, Dong Han a spus: „Am luat parte la producerea și crearea coregrafiei pentru melodia de titlu. Coregrafia este atât de intensă, încât am avut crampse la picior în timpul filmărilor.”

”Conceptul va fi unul puternic, sexy dar moale. Este diferit și proaspăt” a spus idolul, oferind indicii despre noul album și ridicând așteptările fanilor.

Ultima lansare a lui Kim Dong Han a fost al doilea mini-album „D-NIGHT”, lansat acum 7 luni, cu piesa de titlu „Good Night Kiss”.

sursa: naver

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s