Una din iubitele lui Yunho a crezut că acesta o înșela cu Kim Heechul

Cum de s-a ajuns la ideea că Yunho din TVXQ ar ieși cu Kim Heechul din Super Junior? De vină este confuzia iubitei lui Yunho, care a crezut că Heechul este femeie!

Defapt, povestea este mai veche dar merită amintită. Yunho de la TVXQ este unul dintre idolii cei mai experimentați și mai respectați din industrie, dar în perioada când acesta a fost stagiar, el nu a scăpat de unele experiențe nebunești. Acesta a avut o prietenă în perioada respectivă și într-un interviu mai vechi, care a reapărut recent pe internet, a spus o poveste incredibilă despre el, ea și Heechul.

Prin anii 2000, Heechul și Yunho erau prieteni apropiați. Yunho a povestit că Heechul avea un stil de modă aparte în timpul liber: „Când eram împreună, oamenii credeau că Heechul era prietena mea. În zilele de antrenament, lui Heechul îi plăceau cămășile roz, florale … Și chipul lui este puțin feminin”.  Din cauza părului lung și a stilului vestimentar, mulți îl confundau cu o femeie.

Din nefericire, unul dintre acei oameni a fost prietena lui Yunho. Idolul a povestit: „Dacă lume îl vedea, credeau că e o femeie, nu e așa? De ce [Heechul] continua să-mi atingă umerii? Prietena mea, care stătea la spate, ne-a văzut  și a crezut că am înșelat-o.”

5

De atunci, Yunho s-a îndepărtat de prietena lui care în cele din urmă l-a părăsit.

6

Heechul a confirmat această poveste într-un interviu radio. El și-a amintit cum l-a însoțit pe Yunho pentru a-l ajuta să aleagă un inel pentru prietena lui. Din păcate, iubita lui Yunho era și ea acolo. Când Yunho a plecat să vorbească cu un angajat de la magazin, prietena lui a venit și l-a atacat verbal pe Heechul, fiind convinsă că e femeie. „Apoi, prietena lui Yunho a spus că acest inel este bun. S-a uitat la mine si a spus „Ahh, e pentru voi doi, arătați bine împreună”.

Din păcate, Heechul nu a răspuns nimic, ceea ce a însemnat că prietena lui Yunho a rămas cu impresia că acesta era o femeie. El a explicat: „Dar dacă m-aș fi opus și aș fi spus că sunt un tip, ar fi putut să se gândească „Waaah, ce-i asta?” … Așa că am spus doar da.”

Deci, pentru că a rămas cu impresia că Heechul era o femeie, prietena lui Yunho s-a despărțit de el, crezând că Yunho o înșela cu Heechul.

Deși a fost o situație ridicolă, Yunho și Heechul continuă să fie prieteni apropiați de ani de zile. Această amintire va fi cu siguranță o poveste pe care cei doi și-o vor putea aminti peste ani și ani.

4

Cunoșteați povestea?

 

Sursa: koreaboo

2 gânduri despre „Una din iubitele lui Yunho a crezut că acesta o înșela cu Kim Heechul

  1. youabby

    Nu stiam povestea dar intr-adevar Heechul arata putin mai efeminat decat alti idoli.probabil ca fata nu era destul de interesata ca sa insiste si sa lamureasca lucrurile cu Yunho.bine macar da baietii au ramas prieteni si o sa aiba ce povesti si nepotilor!😀

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s