Kim Jaekyung vorbește despre cariera de după Rainbow și despre drama „The Secret Life Of My Secretary”

Kim Jaekyung Opens Up About Her Career After Rainbow And Starring In “The Secret Life Of My Secretary”

Kim Jaekyung a vorbit despre ultimul ei rol în „The Secret Life of My Secretary” și despre planurile ei viitoare într-un interviu cu The Star.

Cu privire la noua ei dramă, cântăreața a spus: „De îndată ce am citit scenariul, am simțit că stresul îmi dispare și că sunt vindecată. Întotdeauna am vrut să joc într-o comedie romantică, și, din fericire, ocazia de a o juca pe Veronica Park a apărut”. Aceasta a vorbit și despre atmosfera de la filmări: „Colegii mei sunt de vârste apropiate mie, așa că ne distrăm foarte mult filmând. Directorul chiar ne-a spus să nu mai fim atât de gălăgioși.”

Jaekyung a discutat, de asemenea, despre drumul ei ca o actriță după promoțiile alături de Rainbow: „Nu poți să devii un actor înainte de a te studia pe tine. Am realizat că dacă eu nu trăiesc bine nu pot interpreta rolurile bine.

Când a fost întrebată ce s-a schimbat în cei 10 de la debut, ea a răspuns: „Lucrurile semnificative mie s-au schimbat. Obișnuiam să fiu o persoană care se uită întotdeauna înainte. Acum mă focusez mai mult pe prezent.” În ceea ce privește scopul ei ca o actriță, a spus: „Vreau să devin o actriță care nu are nici o frică. Vreau să muncesc din greu și să mă provoc pe mine însămi.

În final, Jaekyung a spus: „Mi-ar plăcea să devin o persoană care este ca un curcubeu, ce poate oferi oricărei persoane ce o privește un sentiment de fericire.

Sursă: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s