Toate informațiile pe care trebuie să le știm despre noul sezon ,,Produce X 101”

“Produce 101” Raises Anticipation With First Details For New Season

Toate informațiile pe care trebuie să le știm despre noul sezon ,,Produce X 101”!

Încă de la primului sezon, spectacolul a efectuat întotdeauna un test pentru a verifica nivelul participanților, după care fiecare primește un coeficient care variază de la A la D și chiar F. Odată cu începerea noului sezon, OSEN a declarat că emisiunea a adăugat și coeficientul X. Acesta se situează sub F, care a fost întotdeauna cel mai mic coeficient pe care un stagiar îl primea după test.

Ca în fiecare an, Mnet a anunțat și instructorii care vor transforma stagiarii în superstaruri. Bae Yoon Jung, Choi Young Joon și Kwon Jae Seung vor fi antrenorii de dans. De rap o să se ocupe Cheetah, în timp ce Lee Seok Hoon din SG Wannabe și Shin Yoo Mi o să se ocupe de canto. Prezentatorul va fi faimosul actor Lee Dong Wook.

Urmând celebra tradiție, înainte de începerea show-ului, Mnet, pune la dispoziție fanilor o platformă prin care aceștia pot să voteze stagiarii din coeficientul A pentru poziția de centru în melodia de titlul “X1-MA.” Cel ales a fost Son Dong Pyo de la DSP Media.

Producătorul, Ahn Joon Young, a vorbit despre ,,editarea negativă” de care sunt acuzați, contractele de cinci ani și câte minute o să ţină acest show.

Pe măsură ce aud în fiecare an cuvintele „editare negativă”, fac tot ce pot pentru a împiedica acest lucru. Cred că este regretabil că din cauza timpului limitat, nu oricine poate fi pus în centrul atenției. De asta dau libertatea stagiarilor să își arate farmecul prin intermediul rețelelor sociale.

Sezonul 1 a fost de 71 minute; Sezonul 2, 100 de minute; Sezonul 3 a fost extins la 130 de minute. Sezonul din acest an va dura, de asemenea, 130 de minute. Echipa de producție speră să arate abilităţile fiecărui stagiar în orice mod posibil. Ne străduim să-i facem pe aceştia să iasă în evidență oricât de mult e posibil, deoarece muncesc din greu și încearcă să ajungă spre viselor lor. Vom face tot posibilul pentru a nu favoriza anumiți stagiari. 

Despre contractele prelungite, show-ul a declarat:

A fost schimbat, așa că, doi ani și jumătate o să fie promoții exclusive cu grupul format prin show, iar ceilalți doi ani și jumătate pot fi combinați cu activitățile companiei din care fac parte.

După trecerea a trei sezoane, cel mai mare obiectiv al nostru a fost acela de a rezolva câteva probleme. În cazul trupei I.O.I, au încetat activitățile după un an. Cu Wanna One, au vrut să devină un grup global, însă au existat multe regrete, deoarece perioada contractului a fost atât de scurtă. Din păcate, deși Wanna One a făcut un turneu mondial, fanii internaționali au putut să-i vadă doar o singură dată în viața lor.

Prin noul teaser lansat, am aflat că grupul de anul acesta nu o să conțină 11 membrii ca și Wanna One. Fanii au punctat faptul că e posibil ca grupul să fie format din 10 stagiari, din cauza numărului roman X care înseamnă 10.

Emisiunea o sa înceapă pe 3 mai.

Sursă: (1) (2) (3) (4) (5) (6)

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s