Park Bom spune că vrea să cunoască trupa MAMAMOO + mini interviu

Cu ocazia revenirii sale cu albumul re-împachetat, „re: Blue Rose„, Park Bom a răspuns la întrebări într-un interviu de presă!

În primul rând, Park Bom a împărtășit de ce se întoarce cu muzică nouă în doar două luni! Ea a spus: „Am fost recunoscătoare pentru dragostea abundentă pe care am primit-o cu ultimul album și am vrut să răsplătesc această dragoste cu mai multă muzică bună. În timp ce lucram la cântece noi, am descoperit că acest cântec este foarte potrivit pentru primăvară, având un alt concept decât ultimul, așa că am crezut că trebuie să-l lansez înainte de plecarea primăverii.”

În continuare, Park Bom a dezvăluit: „În timpul promoțiilor mele, s-a întâmplat să promoveze și MAMAMOO și m-am gândit că ar fi frumos să le cunosc. Apoi, în timpul pregătirii acestui album, numele lui Whee In a fost sugerat ca artist pentru colaborare și m-am gândit că ar fi o idee grozavă. Sunt fericită deoarece cred că a ieșit un cântec foarte bun datorită colaborării noastre.”

În cele din urmă, pentru planurile viitoare din 2019, Park Bom a relatat: „Pentru restul anului, voi bucura publicul cu mai multe albume de genuri diferite, inclusiv un alt mini album. Promit să revin cu mai multă muzică bună și vă mulțumesc pentru toată dragostea și sprijinul vostru.”

Albumul reîmpachetat al lui Park Bom, precum și MV-ul pentru „4:44” în colaborare cu Whee In din MAMAMOO, a fost lansat astăzi, iar piesa o puteţi asculta mai jos!

sursă

Un gând despre „Park Bom spune că vrea să cunoască trupa MAMAMOO + mini interviu

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s