Internauții dezbat care dintre aceste două artiste reprezintă standardul de frumusețe din Coreea

Imagini pentru Kim ji-soo

Recent, pe forumul FMKorea, internauții coreeni au avut șansa de a-și da cu părerea asupra frumuseții lui Suzy și a lui Jisoo (Black Pink). Ambele sunt, în prezent, cele mai frumoase fețe ale showbizului coreean. Dacă Suzy este văzută ca „prima dragoste a națiunii” cu o frumusețe pură, finuță, Jisoo este, de asemenea, o candidată puternică cu imaginea ei grațioasă și delicată.

Suzy este faimoasă pentru imaginea ei nevinovată, strălucitoare și pură.

Trăsăturile delicate și elegante ale lui Jisoo au primit multe complimente de la coreeni.

Pentru a afla cine este „frumusețea standard” a Coreei de Sud dintre Suzy și Jisoo, internauții au avut o dezbatere aprinsă. Mulți au spus că trăsăturile faciale ale lui Suzy nu sunt chiar bine definite și puternice, oferindu-i acesteia un aspect natural. Au trecut 10 ani de la debutul ei, ea rămânând de o frumusețe legendară în inimile fanilor. În prezent, această domnișoară născută în 1994 devine din ce în ce mai matură și mai atrăgătoare.

Pe de altă parte, Jisoo este atractivă într-un mod total diferit. Fanii au comentat că trăsăturile ei faciale sunt bine definite și elegante. Frumusețea ei le amintește acestora de Eugene, o membră a legendarului grup de fete S.E.S, care era denumită „zeița k-pop”. Mulți alții au adăugat că frumusețea lui Jisoo este rară și chiar ajunge la nivelul frumuseții unei actrițe.

După toate acestea, toți internauții au ajuns la concluzia că atât Suzy, cât și Jisoo sunt la același nivel, dar sunt diferite în felul lor. Cu toate acestea, dacă ar fi să aleagă una dintre ele, care se potrivește mai bine viziunii fanilor coreeni, Suzy este câștigătoarea.

Fosta membră Miss A este încă un subiect fierbinte în media și pe reţelele e socializare, cu toate că nu mai este atât de activă pe plan muzical. Întotdeauna primește oferte de a juca în reclame, filme și de a apărea la diferite evenimente. În același timp, Jisoo este superbă, dar este neglijată de YG și este, de obicei, în umbră din cauza colegelor sale, Jennie și Lisa. De asemenea, fanii lui Suzy au dezbătut faptul că tenul acesteia e mai bun decât cel al lui Jisoo.

sursa

4 gânduri despre „Internauții dezbat care dintre aceste două artiste reprezintă standardul de frumusețe din Coreea

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s