„Kill this Love” de la Black Pink este acuzat de folosirea violenței domestice pentru promovare?

Kill this Love” vorbește despre violența domestică, acuză unii internauți.

Se spune că membrele BLACK PINK folosesc această problemă socială ca instrument de promovare, pornind de la fotografiile reprezentative ale noului lor mini-album.

Cu toate acestea, Bekuh Boom – producător al piesei de titlu „Kill This Love” – ​​a oferit un răspuns oficial cu privire la semnificația reală a piesei. Ea a subliniat faptul că aceasta este explicația în numele ei ca și producător și nu în numele Black Pink sau YG Entertainment. Potrivit lui Bekuh Boom, este o rușine că oamenii încearcă să interpreteze „Kill This Love” drept ceva negativ, piesa neavând nici o semnificație legată de violența domestică. Versurile sunt despre dragostea care nu aduce nimănui nimic, despre o persoană care își iubește atât de mult partenerul, dar care nu a făcut altceva decât să-i facă rău și care, în cele din urmă, și-a dat seama că fiecare ar trebui să o ia pe căi separate.

Explicațiile acesteia pe contul său oficial de Instagram

De asemenea, acest producător YG a afirmat că melodia are, de asemenea, rolul de a da putere atât bărbaților, cât și femeilor, care se află într-o relație toxică. În ciuda explicațiilor lui Bekuh Boom, internauții spun că problema nu este la piesa propriu-zisă, ci la fotografiile din mini-album, ce îi duc cu gândul la violența domestică.

Până în prezent, YG Entertainment nu a oferit un răspuns în legătură cu această controversă. În tot acest timp, mini-albumul fetelor a trecut pragul de 100 de mii de copii, devenind astfel cel mai rapid grup de fete sud-coreean care ajunge la această reușită.

sursa

8 gânduri despre „„Kill this Love” de la Black Pink este acuzat de folosirea violenței domestice pentru promovare?

 1. juliarubyj

  Ei ca sa vezi! Si EXO au aparut loviti si plini de sange in multe imagini si video-uri! Sustin cumva barbatii care sunt batuti de neveste ? Glumesc😹😹😹
  Fiecare intelege ce vrea. Mai ales haterii.

  Apreciază

  Răspunde
   1. hyunamyou

    Vaii ce diferenta mare, tot violenta este si nu ar trebui sa fie promovata in niciun fel… Ma rog, eu ti-am raspuns tie la comentariu, dar nu cred ca Exo sau BP au promovat violenta, au reprezentat-o mai mult metaforic.

    Apreciază

    Răspunde
 2. Adi

  Inteleg explicatia lor, dar de ce apar bătute în pozele alea?
  Mie pozele de genul pentru o piesă ca asta imi spun o singură chestie:
  Violență domestică, dragoste toxică, erau bătute de partener.

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s