TWICE vs Black Pink: Cine a vândut mai multe albume în prima săptămână?

Tocmai ce s-a produs o surpriză în marea cursă de a fi grupul feminin cu cel mai bine vândut album pe Hanteo în prima săptămână de la lansare.

Când TWICE au fost denumite „Noua generație de regine la capitolul albume”, în 2019, Black Pink se ridică și devine cea mai mare amenințare pentru tronul ocupat de ele. Lupta pentru vânzările de albume dintre cele două grupuri de top din k-pop a fost dată când albumul fizic „Kill This Love” de la BLACK PINK și „Fancy You” de la TWICE au fost puse spre vânzare pe 23 aprilie. Acest fapt a dat startul întrecerii, la finalul căreia doar una din trupe bucurându-se de titlul „Grupul feminin cu cele mai multe vânzări pe Hanteo în prima săptămână de la lansare.”

Iar rezultatul este ca fetele de la JYP Entertainment sunt câștigătoarele. TWICE a bătut recordul celor mai mari vânzări de albume ale unui grup feminin în prima săptămână pe Hanteo, cu cele 151.051 de exemplare vândute în primele 7 zile. Astfel, Black Pink clasându-se pe al doilea loc în acest clasament, cu 146,094 exemplare vândute.

Această reușită a trupei TWICE este una foarte impresionantă. Se știe că înainte de aceasta, au fost învinse de două ori de Black Pink la acest capitol. Fetele de la YG le-au învins pe TWICE la un moment dat chiar cu mini-albumul „Kill This Love” (78.000 de exemplare). A doua oară. acesta ajungând totodată și cel mai bine vândut album (100.000 de exemplare) al unui grup feminin vreodată pe Hanteo.

În afară de asta, TWICE a vândut 314.353 de exemplare cu „Fancy You” pe Gaon în doar 3 zile (23-25 ​​aprilie). Datorită acestui fapt, trupa feminină de la JYP a devenit primul trupă de fete care a primit un certificat de platină în 2019 din partea celor de la Gaon, pentru cele peste 250.000 de exemplare vândute.

Felicitări ambelor trupe!

sursa

2 gânduri despre „TWICE vs Black Pink: Cine a vândut mai multe albume în prima săptămână?

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s