Soyou a plâns când l-a revăzut pe actorul Park Sun Ho la “Produce X 101”

Soyou a fost copleșită de determinarea actorului Park Sun Ho de a participa la show-ul “Produce X 101”. În primul episod al show-ului, a fost dezvăluit faptul că aceștia doi se cunosc din perioada când erau stagiari.

Emoțiile au învins-o pe Soyou în primul episod al emisiunii “Produce X 101” din 3 mai de pe postul Mnet, unde s-a revăzut cu un actor care a fost stagiar la agenția Starship Entertainment.

Imediat ce Park Sun Ho a apărut pe scenă pentru prima evaluare, mai mulți dintre colegii de la “Produce X 101” l-au recunoscut și au murmurat între ei “Este actor.” Gazda Lee Dong Wook l-a introdus și el pe concurent spunând: “Nu numai că este actor, dar a și jucat în roluri principale înainte.”

Park Sun Ho a răspuns cu modestie „Da, am fost norocos”, iar Lee Dong Wook i-a răspuns: „Sunt sigur că nu ai avut noroc. Este pentru că ai talent. Nu poți câștiga un rol principal numai având noroc.”

Când a fost întrebat de ce încearcă să devină idol deupă ce a debutat deja ca actor, Park Sun Ho a dezvăluit că visul său a fost să fie idol încă de când era copil.

Soyou le-a spus celorlalți formatori de la emisiune: „De fapt, el s-a alăturat Starship Entertainment [în calitate de stagiar] înainte de mine. [ Să îl văd] mă face să mă doară inima.

Park Sun Ho a explicat apoi că a mers ca stagiar agenție în 2008, când era încă în școală, și că s-a antrenat ca stagiar timp de șase ani la Starship. În prezent el este sub contract cu agenția Sidus HQ. Ca actor, ultimul său rol principal în K-drama „Best Chicken” a fost extrem de popular.

Sun Ho a împărtășit: „Am urmat treptat o carieră ca actor, dar au existat momente în care aveam o izbucnire. Mă uitam la un program de muzică sau vedeam [idolii cu care m-am antrenat împreună] care au evoluat la, sau au susținut un concert și mă gândem „aș fi putut fi unul dintre ei”. Chiar mi-am dorit să cânt și să dansez din toată inima mea pe scenă. „

„S-ar putea să existe niște oameni care să mă privească defavorabil pentru că am venit aici după ce am lucrat ca actor”, a continuat el. „Dar pentru că am visat să devin un idol de când eram tânăr, vreau să profit de această ocazie, care cred că poate fi ultima mea șansă de a împlini visul meu nerealizat”.

Coregraful Kwon Jae Seung, care i-a predat lui Park Sun Ho când a fost un stagiar la Starship Entertainment, a plâns în timp ce l-a văzut făcând un cover pentru “Youth” al lui Troye Sivan și Soyou nu a putut să-și țină lacrimile după ce l-a văzut cântând o baladă de Seo Ji Won.

La final, echipa de evaluatori l-a notat cu B pe Park Sun Ho și acesta a spus: „Nu voi renunța niciodată. Voi munci din greu.”

 

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s