Alți stagiari problematici la „Produce X 101”, Mnet cere agențiilor să verifice trecutul tuturor

Pentru a evita apariția altor controverse ce au în prim-plan concurenții de la Produce X 101, Mnet a cerut agențiilor să cerceteze trecutul stagiarilor.

După ce a apărut controversa lui Yoon Seobin, stagiarul de la JYP Entertainment, potrivit căreia el are un trecut de iljin, consumând alcool, fumând și agresând colegi la școală în timp ce era minor, el a părăsit emisiunea, dar și agenția. Seobin a scris și o scrisoare de scuze, însă a primit reacții dure de la internauți.

Pe 8 mai, un reprezentant al emisiunii de la Mnet a cerut agențiilor să cerceteze trecutul stagiarilor lor, pentru a se asigura că concurenții au un trecut curat. Reprezentantul a spus: „Echipa de producere cere agențiilor să cerceteze trecutul stagiarilor, și dacă se vor găsi pete controversiale, agențiile vor fi responsabile.”

Pe 8 mai, stagiarul Im Siwoo, ce este un stagiar independent, a părăsit competiția. Un reprezentant oficial a spus pentru știrile SpoTV News: „Stagiarul independent Im Siwoo a decis să părăsească emisiunea „Produce X 101” din motive personale”, adăugând: „El a ales să plece înainte ca să devină o persoană controversată.”

Chiar dacă stagiarul independent Im Siwoo nu a primit mult timp de ecranizare în primul episod, el a ajuns pe poziția 51 în clasamentul din prima săptămână. Siwoo este primul concurent ce a părăsit programul, plecând înainte ca controversa lui Yoon Seobin să izbucnească. Echipa de producere nu are în planuri să îl editeze din program, întrucât Siwoo nu a plecat din cauza unei controverse, dar timpul lui de ecranizare va fi redus în mod natural.

기사 이미지

Câteva comentarii ale internauților de la postarea respectivă:

Sursa: SpoTV News via netizenbuzz

 1. [+536, -31] Probabil pleacă pentru că a realizat că nu are talent și și-a pierdut încrederea în sine
 2. [+440, -36] Pentru că a realizat că nu are nici o șansă ㅠㅠㅠㅠㅠ ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ
 3. [+345, -8] Hai să nu ne grăbim cu ghicitul fără să cunoaștem motivul. sunt multe persoane care se lasă influențate la auzul/citirea acestor cuvinte și iau decizii diferite pentru ei.
 4. [+21, -1] E bine, câteodată e mai bine să renunți când înțelegi că nu ești pentru asta
 5. [+19, -9] Arată că o fată firavă cu păr scurt!!
 6. [+15, -8] Poate că pleacă înainte să-i fie descoperit trecutul de iljin
 7. [+12, -3] Pleacă pentru că a fost prins?
 8. [+11, -7] El arată precum o fată cu nas mare și păr scurt ㅋㅋㅋ
 9. [+8, -1] Cred că prin această metodă îți faci numele mai cunoscut ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ
 10. [+7, -2] De ce recent sunt la TV atât de mulți tipi cu înfățișare feminină?

Image result for produce x 101 park yuri

Însă acum o atenție mai mare decât Im Siwoo o primește concurentul de naționalitate rusă Park Yuri de la Esteem, o agenție de modele de la SM Entertainment, după ce un internaut a enumerat într-o postare pe Pann momente de îl caracterizează ca fiind problematic. Conținutul postării de pe Pann:

O persoană venită din Indonezia s-a întâmplat să fie în clasă cu Park Yuri, iar odată a trebuit să lucreze cu el într-un grup. El avea o personalitate dezgustătoare și mereu judeca alte persoane după înfățișare. Plus, alți membri din grup sunt persoane din Norvegia și Ukraina, iar Park Yuri spunea în rusă colegilor lui din Rusia că ei (cei din Norvegia și Ukraina) sunt urâți. E un rasist tot timpul.

(o poză cu Yuri și colega lui din Indonezia)

Aparent, el a spus că Bobby din iKON e urât, chiar oferind un „like” comentariilor care spuneau la fel. Și nu doar în postarea de mai sus, Park Yuri a mai vorbit de rău despre Bobby și cu alte ocazii.

Un fan l-a întrebat care este secretul pielii sale, iar el doar a oferit imaginea asta în care are sticla de alcool în mână. 

La ora coreeană 3:09 noaptea, Park Yuri a fost online pe contul lui de Instagram, și se pare că a intrat să dea unfollow la cei pe care îi urmărea. Dar nu le-a fost interzis de program folosirea dispozitivelor mobile?

Aprecierea postării: [+452; -13]

Comentarii:

 1. [+47; 0] Acest tip nu se uită în oglindă sau ce ㅋㅋㅋㅋㅋew îmi vine să vomitㅋㅋㅋㅋㅋ
 2. [+24; 0] Chiar așa e…?
 3. [+20; 0] Alte persoane spun că e un narcisist…
 4. [+12; 0] Personalitatea lui e un gunoi. Cine se crede el ca să judece alte persoane astfel?
 5. [+11; 0] Sper să nu debuteze în industria muzicală, mai bine să rămână ca model

sursa: kstarlive, pann, nate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s