Lee Sung Kyung spune că noul ei film nu are legătură cu ”Burning Sun”

 Lee Sung Kyung a vorbit despre scandalul ”Burning Sun”.

Girl Cops”, în care Lee Sung Kyung joacă alături de Ra Mi Ran, este un film de acțiune și comedie, în care se dezbat și subiecte serioase, cum ar fi infracțiuni legate de abuz sexual – un subiect foarte discutat în societatea de astăzi din Coreea de Sud. Filmul va fi lansat în cinematografele din Coreea începând cu data de 9 mai, chiar în mijlocul controverselor care îi implică pe Jung Joon YoungSeungri și alții. Unii cred că ”Girl Cops” are legătură sau a prezis scandalul Burning Sun.

În timpul unui interviu despre film oferit de Lee Sung Kyung pe data de 8 mai, aceasa a dezvăluit ce crede despre aceste zvonuri: ”Filmul se suprapune din pură întâmplare cu scandalul ‘Burning Sun’. Astfel de cazuri au avut loc și până acum, dar doar acum au devenit o problemă discutată. Nu cred că este rău ca toată lumea să fie mai atentă.

Ea a continuat apoi: ”Sunt o persoană care uneori crede: ‘Astfel de probleme chiar s-au întâmplat, au ajuns la știri‘, dar am devenit mai conștientă de acestea prin intermediul filmului. M-am gândit din nou la ele în timpul filmărilor.” Actrița a mai adăugat: ”Am purtat multe discuții în timpul filmărilor. Am vorbit despre știri si am spus ‘Incidentedele din film nu sunt false, ci adevărate.’ Am devenit conștientă. Sper că această sinceritate este transmisă și audienței.

Sursă: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s