TS Entertainment a dat-o în judecată pe Hyosung pentru un miliard de woni

TS Entertainment Files Lawsuit Against Jun Hyosung Claiming 1 Billion Won In Damages

TS Entertainment a depus o cerere reconvenţională împotriva lui Hyosung!

În septembrie 2017, Jun Hyosung, fosta membră Secret, a dat în judecată compania TS Entertainment, însă agenţia a negat toate acuzaţiile referitoare la problemele cu salariul. În octombrie 2018, Jun Hyosung a semnat cu Tommy & Partners Entertainment, iar în luna noiembrie a aceluiaşi an, curtea a decis în favoarea ei. Cu toate astea, TS Entertainment a dezvăluit că plănuieşte să facă recurs şi au depus un proces pe 7 mai, cerând 1 miliard de woni (aproximativ 848,800 de dolari) drept compensaţie.

Departamentul 7 al Relaţiilor Civil al Curţii Supreme din Seul a amânat al doilea proces de pe 10 mai pe 31 mai. Astăzi, TS Entertainment a declarat: „Opinia noastră este aceeaşi pe care am menţionat-o în recurs. Confirmăm faptul că respectivul contract al lui Jun Hyosung nu mai e valabil şi acceptăm cererea ei, dar vrem să răspundă pentru încălcările făcute cât timp contractul era valabil încă.”

Cu privire la compensaţia de un miliard de woni, compania a spus: „Din moment ce Jun Hyosung a refuzat să se filmeze în spoturi publicitare, compania a pierdut aproximativ 1,4 miliarde de wni (aproximativ 1,2 milioane de dolari) din mai până în august 2017 şi împreună cu refuzarea unor evenimente, drame, castinguri şi altele, face parte din pierderile mari suferite de agenţie.” În continuare, TS susţine că Hyosung a delapidat profitul în urma reclamelor postate pe reţelele de socializare, fără a discuta cu agenţia sau a împărţi banii. Aceştia susţin că pentru contractul său excluziv, Jun Hyosung a primit în avans o sumă mare de bani pentru a-şi cumpăra un apartament şi la câteva luni, a cerut anularea sa din partea fostului director al TS. Compania susţine că imediat cum i-au cerut să-şi îndeplinească termenul contractului, a început să nu răspundă la toate ofertele de muncă oferite de TS.

sursă

Un gând despre „TS Entertainment a dat-o în judecată pe Hyosung pentru un miliard de woni

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s