Regizorul şi distribuția „Voice 3” aleg trei lucruri pentru care trebuie să te uiți la premiera dramei

Director And Cast Of “Voice 3” Choose 3 Things To Watch For Ahead Of Drama’s Premiere

Noul sezon al serialului „Voice” va apărea în seara asta!

Voice 3” de pe postul OCN va fi un nou sezon al originalului serial, care ne prezintă poveștile celor 112 angajați ai centrului de apeluri de urgență. Thrillerul este recunoscut pentru folosirea unei premise unice de realizarea profilului prin voce, iar primele două sezoane au fost un hit, „Voice 2” stabilind un nou record pentru cele mai mari ratinguri și aducându-i postului o audiență de 7,1%.

Cu „Voice 3” care se află pe punctul de a începe, aici sunt trei lucruri pe care regizorul Nam Ki Hoon, împreună cu distribuția, le-au ales ca aspectele pentru  trebuie să urmăriți drama.

Multe întrebări rămase de la „Voice 2”

Finalul șocant al sezonului „Voice 2” a implicat o explozie a unei clădiri urmată de cuvintele „Lucrurile vor continua în „Voice 3: City of Accomplices„, care a apărut intermitent pe ecran, indicând faptul că noul sezon va dezvălui povești încă nespuse. Opt luni mai târziu, Lee Ha Na și Kim Woo Seok au declarar: „Cel mai important lucru pe care trebuie să-l urmăriți este modul în care multe întrebări rămase din ultimul sezon își găsesc răspunsul în „Voice 3.” Ce se întâmplă cu Bang Je Soo (Kwon Yool), ce semnificație se ascunde în spatele „City of Accomplices” și cum totul duce la Do Kang Woo (Lee Jin Wook), toate acestea vor fi dezvăluite în „Voice 3”.

Turnura neașteptată luată din cauza audierii lui Kang Kwon Joo și laturii malefice ​​a lui Kang Woo

Kang Kwon Joo (Lee Ha Na) constată că există o problemă cu auzul ei perfect, iar Do Kang Woo își dă seama că instinctele sale malefice reapar. În conferința de presă, care a avut loc pe 9 mai, Lee Ha Na și Lee Jin Wook au vorbit despre acești factori.

Lee Ha Na a spus: „Povestea va începe și se va încheia cu modul în care Kang Kwon Joo se ocupă de schimbările aduse capacității sale de a auzi„, și Lee Jin Wook a adăugat: „Cred că fiecare persoană are atât bine, cât și rău în ea. Partea rea a lui Kang Woo va ieși la iveală în noul sezon.” El a mai adăugat: „Va fi interesant să vedem cum se vor ocupa de acest lucru și vor continua să lucreze cu echipa golden time și ce se va întâmpla cu Do Kang Woo în cele din urmă„.

La baza ei, este o poveste despre salvarea oamenilor

Regizorul Nam Ki Hoon a mai vorbit despre motivul pentru care a făcut un al treilea sezon, spunând: „Serialul Voice, la baza sa, este o poveste despre salvarea oamenilor„, iar actorii au fost de acord. Lee Ha Ha a adăugat: „Vom continua să ne concentrăm asupra timpului prețios de trei minute de după încheierea apelului„, iar Son Eun Seo a spus: „Adevărații protagoniști ai dramei noastre sunt victimele. Spectatorii vor putea vedea problemele din spatele fiecărui incident și vor putea simți durerea și tristețea„. Cu toții au menționat că „Voice 3” este o dramă care trebuie apreciată datorită faptului că „Este o poveste despre salvarea oamenilor și despre ascultarea celor mai mici voci care ar fi putut rămâne pierdute în trecut.

„Voice 3” va avea premiera pe postul OCN la ora 10:20 (KST).

Sursă

Un gând despre „Regizorul şi distribuția „Voice 3” aleg trei lucruri pentru care trebuie să te uiți la premiera dramei

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s