Serialul „Vagabond” va fi disponibil pe Netflix

Serialul thriller și de acțiune, „Vagabond„, al cărui protagoniști sunt Suzy și Lee Seung Gi va fi difuzat pe Netflix în septembrie, potrivit companiei de producție Celltrion Entertainment.

Acest lucru le va oferi celor aproximativ 148 de milioane de abonați de pe Netflix din 190 de țări șansa de a se bucura de serialele marca SBS.

Don Kang, directorul coreen al achizițiilor de conținut de pe Netflix, a declarat: „Suntem atât de încântați să anunțăm lansarea „Vagabond” pe Netflix. Acest titlu are multe de oferit, ceea ce cred că va genera cu siguranță entuziasmul spectatorilor. Calitatea producție este una de top și este plină de scene de acțiune, care conțin detalii și efecte vizuale impresionante.

Lee Seung Gi îl interpretează pe Cha Dal Geon, un bărbat care a fost implicat într-un accident de aeronavă, în urma căruia, ajunge să descopere corupția de la nivel național. Suzy o interpretează pe Go Hae Ri, un agent al Serviciului Național de Informații (NIS).

Aceasta este a doua oară când cei doi joacă împreună. Prima dată când i-am putut vedea împreună a fost în 2013, în serialul „Gu Family Book” de pe postul MBC.

Seung Gi, în vârstă de 32 de ani, a fost recunoscut drept cântăreț, datorită piesei „Because You’re My Woman” lansate în 2004. Apoi și-a făcut apariția în mai multe seriale de televiziune, printre care și „Brilliant Legacy” din 2009.

Suzy, în vârstă de 25 de ani, a debutat ca membră a trupei k-pop, Miss A, în 2010. Ea și-a început cariera în actorie cu drama „Dream High„, lansată de KBS 2TV în 2011.

Sursă

Un gând despre „Serialul „Vagabond” va fi disponibil pe Netflix

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s