Agenția vorbește despre apariția lui Kim Woo Bin la un eveniment budist + sănătatea lui + altele

Kim Woo Bin a fost suprins la un eveniment public de Ziua lui Buddha alături de Jo In Sung, în data de 14 mai.

Pe 14 mai, după ce diferite agenții mass-media au remarcat participarea actorului Kim Woo Bin și a lui Jo In Sung la o ceremonie de sărbătoare pentru ziua de naștere a lui Buddha, agenția lui Kim Woo Bin, SidusHQ, a informat publicul cu privire la starea actuală a lui Kim Woo Bin.

În ultimii 2 ani, Kim Woo Bin a fost în hiatus după ce a fost diagnosticat cu cancer nazofaringian. Apoi,  în luna ianuarie a acestui an, steaua a scris personal fanilor pentru a le împărtăși bucuria că și-a terminat tratamentele și că se află în stadiul de recuperare.

În ceea ce privește participarea recentă a lui Kim Woo Bin la ceremonia budistă, SidusHQ a relatat: „Nu cunoaștem detalii specifice vieții religioase a lui Kim Woo Bin. Credem că el a participat, de asemenea, la ceremonia de naștere a lui Buddha în privat, cu Jo In Sung, un apropiat al său. „

Agenția a continuat: „Am aflat de participarea lui Kim Woo Bin la evenimentul budist prin articolele de presă. Deoarece religia este o chestiune foarte privată, în mod normal, nu avem idee dacă actorii merg sau nu la biserică și mănăstiri sau nu. Nu știm niciun detaliu cu privire la credința religioasă a lui Kim Woo Bin.”

În cele din urmă, SidusHQ a asigurat: „Kim Woo Bin este în prezent sănătos și se descurcă bine. După cum a arătat anterior prin fancafe-ul său, și-a terminat tratamentele și participă la controale regulate pentru a-și monitoriza recuperarea … Nimic nu este confirmat în ceea ce privește întoarcerea lui Kim Woo Bin la promoții. „

Sursa

 

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s