Kim Woo Bin a fost văzut în public alături de Jo In Sung!

Fanii lui Kim Woo Bin au fost extrem de bucuroși să îl vadă pe apărând în public pentru prima dată după multă vreme. Actorul a luat o pauză în 2017 și s-a tratat de cancer nazofaringian.

În 14 mai, Kim Woo Bin a participat la un ceremonial de Ziua lui Budda, eveniment care a avut loc în Seocho-gu, Seul. Știrea despre ceremonie a fost difuzată pe un post tv budist și mare le-a fost surpriza tuturor atunci când au văzut, pe lângă alte figuri notabile, cum ar fi primarul orașului Seul, Park Won Soon, scriitorul  Kim Hong, actorul Jo In Sung, și pe Kim Woo Bin!

Este cunoscut faptul că deocamdată Kim Woo Bin și-a luat o vacanță pentru a se recupera după boală, și că îi este frică să fie văzut în public. Vedeta parte sănătoasă și îl puteți vedea alături de Jo In Sung în secvența 00:38 a filmării de mai jos:

 

În Coreea de Sud, ziua de naștere a lui Buddha este o sărbătoare națională care se calculează după a opta zi a celei de-a patra luni a calendarului lunar.

 

Sursa: soompi

Un gând despre „Kim Woo Bin a fost văzut în public alături de Jo In Sung!

  1. Pingback: Agenția vorbește despre apariția lui lui Kim Woo Bin la un eveniment budist + sănătatea lui + altele – K-pop Romania

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s