NIve lansează un videoclip motivațional pentru piesa ”Who I Am”

Imagini pentru nive singer korean

Cântărețul-compozitor NIve, și-a lansat primul său single intitulat „Who I Am” pe data de 10 mai.

O piesă pop-rock ambientală, cu o tentă folk, „Who I Am” este un cântec ce vorbește despre cunoașterea propriei valori și faptul că nu trebuie să te schimbi pentru nimeni altcineva.

Stabilit în Los Angeles, NIve, cunoscut și ca Jisoo Park, și-a lăsat amprenta în lumea muzicală ca și compozitor înainte de lansarea primei sale melodii; el a participat recent la scrierea melodiei „Beautiful Goodbye„, piesa de titlu a albumului de debut solo al lui Chen din EXO. Materialul discografic „April, and a Flower” s-a clasat pe locul 3 în clasamentul albumelor mondiale în aprilie.

Primul cântec al lui NIve a fost lansat alături de un videoclip muzical puternic, în care apar mai multe persoane, ce colindă Seulul, simțindu-se demoralizați și găsindu-și într-un final inspirația datorită melodiei „Who I Am”. Artistul poate fi văzut cântând în mijlocul dansatorilor grațioși, piesa terminându-se cu el cântând într-o pădure.

Cântecul a fost scris de NIve alături de Blair Taylor și Michael Jefferson, în timp ce Hyuk Shin de la 153 Entertainment a fost producătorul executiv.

Am scris această melodie cu speranța ca oamenii să accepte cine sunt și să fie eliberați prin îmbrățișarea sentimentelor și a emoțiilor lor, indiferent dacă sunt bune sau rele„, a declarat NIve pentru Billboard.

Cum vi se pare?

Sursă

Un gând despre „NIve lansează un videoclip motivațional pentru piesa ”Who I Am”

  1. Nina

    Îți mulțumesc! Ce artist deosebit! Poate se pierdea in articole si nu mai aveam șansă sa descopăr o persoana ca el! E jos, foarte jos, merita promovat! Îmi bucura inima astfel de articole, artiști necunoscuți si la început de drum, primind recunoaștere datorita unei persoane care alege sa publice despre! Felicitări! M-am saturat sa tot vad Bts, Bts, Bts blablabla Bts!

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s