Seungri rămâne în libertate!

Cererea de arestare a fost respinsă de către judecători, așa că Seungri nu va fi arestat!

Tribunalul Districtual Central din Seul a stabilit în jurul orei 16.00 (ora României) că mandatul de arestare pentru Seungri este invalid, fiind emis în baza unor dovezi neconcludente cu privire la modul în care s-au folosit fondurile deturnate și nereușind să explice clar de ce Seungri este responsabil pentru infracțiuni. El a fost acuzat de solicitarea de servicii de prostituție pentru investitorii străini, de proxenetism, de deturnare de bani de la clubul „Burning Sun” și de încălcarea Legii privind igiena alimentară.

Judecătorul Shin Jong Yeol a explicat că este dificil să se recunoască necesitatea arestării atât pentru Seungri, cât și pentru Yoo In Suk, după examinarea acuzațiilor, gravitatea implicării lor și probele colectate. Judecătorii au stabilit că acuzațiile de deturnare de fonduri sunt discutabile. Prin urmare, au respins cererea de mandat de arestare.

Seungri a participat la ședința în care a fost dezbătut mandatul său de arestare la ora 4:30 (ora României), iar după multe ore de deliberare, instanța a decis că nu va fi arestat. La intrarea în tribunal, el nu a răspuns la nicio întrebare a reporterilor. De asemenea, el nu s-a oprit pentru a permite să i se facă fotografii și a ales să intre direct în clădire.

201905141004341037_1_20190514100507739

201905141006425510_1_20190514100714388

Poliția a cerut un mandat de arestare pentru Seungri în data de 8 mai dar deocamdată fostul idol rămâne în libertate, la fel și partenerul său, fostul director de la Yuri Holdings. Ancheta însă continuă pe numele celor doi.

 

Sursa: koreaboo

 

8 gânduri despre „Seungri rămâne în libertate!

 1. Olly

  Cu toții sunteți stupizi, Yg deasemenea, acum s-au dat cărțile pe față, putem vedea clar cine e un fan adevărat și cine e un fan toxic, nu știu dacă înțelegeți dar ca niște „fani adevărați ” ce sunteți ar trebui să îi susțineți pe toți 5, părerea mea este că big bang nu e big bang fără unul dintre ei, pentru cei care sunt fani adevărați și au susținut și susțin în continuare big bang ca trupă cu 5 membrii, Seungri va face mereu parte din trupă, poate a greșit dar să nu uităm că sunt și ei oameni, nu există om care să nu fi greșit pe pământul ăsta, poate sunt ei idoli dar nu sunt perfecți, nu mai fiți niște ipocriți și încetați să credeți asta. :)))) Oricum, omul ăla a fost și va rămâne un idol pentru totdeauna, a fost acolo când big bang a debutat, au ridicat yg împreună, ei au făcut yg cunoscută și împreună au luat titlul de „regii kpop-ului”, big bang este și va rămâne o legendă, să fiu clară pentru ultima dată, sub formă de 5 membrii. 🙂
  Acum, am cam observat că membrii cei mai populari sunt GD, Taeyang și TOP, Daesung și Seungri sunt ca niște surplusuri din perspectiva unora, dar de fapt cu toții au talent și, cu toții sunt minunați, încetați să îl judecați, „perfecților”. :)))))) *în caz că cineva va vrea să spună că „omg te-ai trezit și tu să vorbești după un an” da, am simțit nevoia să îmi spun părerea, dacă cineva o să spună că nu sunt o fană pentru că am văzut asta doar acum sau mai știu eu ce, mai bine tăceți, spre deosebire de voi nu am dat importanță cazului său fiindcă nu l-am considerat niciodată un deținut sau un gunoi, sau cum vreți voi să-i spuneți și nici nu consider că omul ăsta merită să sufere, sunt alții care merită să sufere cu adevărat, voi doar așteptați cu spume la gură un nou scandal ca să întoarceți spatele unui alt idol, așa ați făcut și cu Hanbin din ikon, este valabil și pentru Wonho din monsta x, iar când ați aflat că sunt nevinovați amândoi, v-ați prefăcut că ați fost mereu fani când de fapt i-ați blestemat și judecat ca și în cazul lui Seungri, dar știți ce? Din nou, fanii adevărați i-au considerat membrii din trupă în continuare iar acum toți așteaptă cu zambetul pe buze să se întoarcă amândoi. Să nu uităm de Chen și de acei „exo-l” care au cerut să fie dat afară din trupă doar pentru că a ales să preia controlul vieții lui și să fie fericit alaturi de soția și fetița lui, din cauza persoanelor ca voi există dispute și scandaluri în industria k-pop și pătați numele atâtor fandom-uri și trupe.
  Atât am avut de zis, o seară bună toxicilor:)))))))) ba nu, scuze „perfecților”** :)))))))))

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s