Drama „The King: Forever Sovereign” cu Lee Min Ho o curtează pe Kim Go Eun

Actrița din „Goblin” Kim Go Eun ar putea fi partenera lui Lee Min Ho în K-drama „The King: Forever Sovereign”.

Cea mai recentă drama a lui Kim Eun Sook, „The King: Forever Sovereign”, a anunțat deja că Lee Min Ho este protagonistul masculin și de atunci a fost o competiție tensionată pentru rolul principal feminin.

Presa a dezvăluit că a fost organizat un casting pentru actrițe în 14 mai. Mai multe nume care se potrivesc profilului au fost selectate pentru o listă scurtă și sunt în negocieri .

Atenția se concentrează asupra protagonistei feminine. Nume precum Song Hye Kyo, Ha Ji Won, Park Shin Hye și Kim Tae Ri au jucat cu toate roluri de succes în serialele scenaristei Kim Eun Sook. De data aceasta, actrița principală va juca două roluri; un detectiv și un membru al Imperiului Coreean. Ea va trebui să joace rolul lui Jeong Tae-eul, căreia îi plac „Oamenii de poliție” și Luna, dintr-o altă dimensiune.

Hancinema susține că este foarte probabil ca Kim Go Eun să fie aleasă pentru rolul principal. Aceasta a colaborat cu Kim Eun Sook pentru „Goblin”. Cu Lee Min Ho de la „The Heirs” și cu Kim Go Eun din „Goblin”, scenarista rupe stereotipul existent cu privire la ea, că nu și-ar distribui actorii cu care a mai lucrat pentru scenarii anterioare.

Kim Eun Sook este cunoscută pentru deciziile ei îndrăznețe în care alege „sub-conducătorii” (artiști de susținere pentru rolul principal masculin) cum ar fi Kim Woo  Bin, Lee Dong Wook, Yoo Yeon Seok și Lee Dong Gun.

„The King: Forever Sovereign” se ocupă de subiectul lumilor paralele. O zeitate a dezlănțuit un demon în lumea oamenilor, iar demonul a deschis ușa unei lumi paralele. Un împărat al Imperiului coreean încearcă să închidă ușile dimensiunii deschise de demoni, iar un detectiv încearcă să-și protejeze viața, oamenii și dragostea lor.

 

Sursa: hancinema

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s