Chen spune că dacă ar fi să se nască din nou, tot în EXO și-ar dori să fie!

Imagini pentru chen gif

Într-un nou interviu și pictorial pentru revista star1, Chen a discutat despre debutul său solo și și-a reafirmat iubirea față de grupul său.

Artistul, care va apărea pe coperta ediției din iunie a revistei, a înregistrat un succes uimitor cu debutul său solo în topurile naționale cât și internaționale în timp real, cum ar fi iTunes. „M-am îngrijorat mult în timpul pregătirii albumului„, a reamintit el, „dar, în cele din urmă, am încercat să mă prezint exact pe mine însumi prin muzica mea”.

Chen a continuat să împărtășească faptul că a fost surprins de propriul său succes, dezvăluind: „Rezultatele au depășit limita imaginației mele, așa că am fost șocat.” El a mai adăugat: „În timp ce pregăteam albumul, am reușit să scap de presiune pentru a putea obține rezultate bune, dar am ajuns să simt mai multă presiune după ce am văzut cât de bine o duce albumul„.

Când a fost întrebat despre noul său titlu câștigat de „cântărețul de încredere Chen” (o frază argotică care descrie un cântăreț în care iubitorii de muzică știu că pot avea mereu încredere), Chen a răspuns rușinat, „Deocamdată, mă simt stânjenit și ciudat să adaug astfel de cuvinte înaintea numelui meu, dar sunt recunoscător. Cu toate acestea, aș dori să devin o persoană care crește drept cântăreț în timp ce muncește din greu.

Chen și-a mărturisit iubirea necondiționată pe care o are față de membrii EXO, dezvăluind că nu regretă deloc că face parte din această trupă. Cântărețul a declarat: „Chiar dacă m-aș naște din nou, tot în EXO aș vrea să fiu„.

Interviul complet al lui Chen va fi publicat odată cu ediția din iunie a revistei star1.

Sursă

2 gânduri despre „Chen spune că dacă ar fi să se nască din nou, tot în EXO și-ar dori să fie!

 1. Bubxy

  Îmi place mult această parte din interviu. Chen e așa modest… ❤️❤️
  Mă bucur că albumul lui a fost așa bine primit de public… Chen s-a simțit iubit și apreciat.
  „Chiar dacă m-aș naște din nou, tot în EXO aș vrea să fiu”… 😍💖… Și-a exprimat frumos dragostea pentru trupă. 💖…… Și că e în locul/grupul potrivit.. ❤️

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s