Lee Dong Wook se dezbracă de secrete pentru un pictorial ‘Marie Claire’

Lee Dong Wook a vorbit seducător despre ‘Produce X 101’ și proiectele sale într-un pictorial pentru revista ‘Marie Claire’ .

Lee Dong Wook este unul dintre cei mai râvniți burlaci din Coreea de Sud. Actorul Hallyu a făcut fără niciun efort modeling pentru ‘Bleu de Chanel’ și ‘Boy de Chanel’ . Cu această ocazie, actorul a oferit și un mini interviu.

În ceea ce privește emisiunea pe care o găzduiește în prezent, „Produce X 101”, el a spus: „Am experimentat multe emoții să lucrez la „Produce X 101 „, dar în cele din urmă știu că am luat decizia potrivită de a intra în program din cauza puterii și curajului pe care le-am câștigat fiind martor al acestor tineri artiști.”

Când a fost întrebat despre viitorul său și despre ceea ce ar dori să facă în viitorii douăzeci de ani, el a răspuns fără ezitare că ar dori să continue să joace, adăugând în același timp: „Aș dori să devin un actor care se simte confortabil atât când lucrează cât și confortabil mângâindu-i pe cei care îl vizionează pe ecran. „

Lee Dong Wook a fost confirmat recent  în noua serie OCN „Hell Is Other People”. Interviul complet al vedetei și fotografiile vor fi puse la dispoziție în numărul din iunie 2019 al revistei „Marie Claire”.

În timp ce așteptați, aruncați o privire asupra celorlalte fotografii de la sesiunea foto care au fost lansate mai jos!

 

Sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s