Hyolyn va da în judecată presupusa victimă dacă va continua cu acuzaţiile

Compania lui Hyolyn, Bridge Entertainment, a publicat o a doua declaraţie cu privire la mesajul postat online de un internaut la începutul acestei zile, în care susţine că Hyolyn a terorizat-o în şcoală timp de trei ani.

Când Bridge a lansat prima declaraţie menţionând că Hyolyn vrea să se întâlnească în persoană cu acel internaut, respectivul a scris un alt mesaj spunând că îi e frică să o vadă pe Hyolyn şi că aceasta nici nu a răspuns la mesajele ei.

Acum, Bridge a lansat o a doua declaraţie, care sună în felul următor:

„Am dori să vă comunicăm poziţia noastră cu privire la zvonurile răspândite acum la adresa lui Hyolyn.

În primul rând, suntem dezamăgiţi că presa nu a ezitat să posteze astfel de ştiri pe care nu le-au confirmat, doar după ce o persoane ce susţine că e victimă a postat online afirmaţii unilaterale.

Postarea originală, care susţinea că ar deţine dovezi că Hyolyn a terorizat pe cineva la şcoală, a fost ştearsă fără nicio ştire.

De asemenea, această situaţie ne supără, din moment ce lucrurile au ieşit de sub control, din cauza deciziei făcute de o persoană de a posta ceva pe o comunitate online, fapt ce a dus la tot felul de bănuieli, controverse şi zvonuri. Toate acestea s-au răspândit atât de rapid printre oameni anonimi, iar persoana responsabilă şi-a şters postarea, cerând în schimb nişte scuze.

Cu acuzaţiile ei unilaterale şi neconfirmate, această persoană a defăimat grav imaginea şi integritatea unui artist cu o carieră de peste 10 ani în industria de divertisment, dar şi a activităţilor din prezent ale lui Hyolyn.

Hyolyn nu are de gând să ignore aceste circumstanţe şi compania, de asemenea, este de părere că trebuie să cerem acestei persoane să răspundă pentru umilinţă şi defăimare.

Dacă va încerca să abordeze presa în favoarea ei şi în continuare din cauza faptului că Hyolyn este o vedetă, vom răspunde prin măsuri juridice. Le cerem scuze încă o dată persoanelor îngrijorate pentru Hyolyn.”

sursă

3 gânduri despre „Hyolyn va da în judecată presupusa victimă dacă va continua cu acuzaţiile

  1. Pingback: Mai mulţi internauţi dezvăluie că au fost terorizaţi de Hyolyn la şcoală – K-pop Romania

  2. Pingback: Hyolyn ajunge la un compromis cu victima – K-pop Romania

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s