Victima răspunde declaraţiei făcute de Hyolyn

Internautul „A” care a scris postarea iniţială în care o acuză pe Hyolyn (ex-SISTAR) că l-a terorizat timp de trei ani în şcoala generală, a răspuns la declaraţia oficială făcută de compania Bridge.

Victima a scris o altă postare publică intitulată: „Acesta este ultimul comentariu pe care o să-l mai fac”:

„Acum că problema a ajuns să fie discutată de toate portalurile de ştiri, am primit, în sfârşit, un răspuns din partea agenţiei. Dar ai de gând să mă găseşti şi să te întâlneşti cu mine în persoană? Trebuie să retrăiesc frica de a o vedea pe Kim Hyo Jeong (numele real al lui Hyolyn) după 15 ani? Chiar dacă ar veni să mă vadă, ar fi alături de managerul ei şi de alţi oameni din compania sa. Nu am puterea de a vedea cum acei ochi înspăimântători mă privesc din nou.

La început, mă gândeam că să primesc scuze la telefon şi să fie lansată o declaraţie oficială unde recunoşti şi îţi ceri scuze va fi o lovitură destul de mare pentru tine, aşa că am dorit doar să-ţi ceri scuze printr-un mesaj privat. Dar să anunţi că vei veni să mă cauţi fără a mă contacta înainte sau a-mi cere consimţământul e prea mult. Şi pentru a face lucrurile mai rele, ţi-am trimis un alt mesaj privat pe care nici nu l-ai deschis. Singurul lucru pe care l-ai făcut e să scoţi o declaraţie prin intermediul agenţiei tale. Dacă niciunul dintre voi nu m-a contactat în vreun fel, înseamnă că veţi folosi adresa mea de IP pentru a mă găsi? Ar fi fost mai bine să mă contactezi întâi şi să îţi ceri scuze la telefon. Dacă vei citit asta, te rog, contactează-mă, să primesc nişte scuze adevărate.

Ce profit sau onoare aş avea să îţi trimit un mesaj după 10 ani de la ce s-a întâmplat? Nu am nevoie de nimic altceva. Pur şi simplu cere-ţi scuze.

Dacă îţi vei cere scuze acum, voi şterge tot ce am scris şi nu voi mai menţiona asta niciodată. Admite că ai făcut acele lucruri. Desigur, nu mi-ai răspuns pentru că nu m-ai recunoscut, o persoană spre care ţi-ai îndreptat ura timp de trei ani la rând.”

Agenţia lui Hyolyn încă nu a comentat acest mesaj.

sursă

Un gând despre „Victima răspunde declaraţiei făcute de Hyolyn

  1. Pingback: Hyolyn va da în judecată presupusa victimă dacă va continua cu acuzaţiile – K-pop Romania

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s