Mai mulţi internauţi dezvăluie că au fost terorizaţi de Hyolyn la şcoală

Fiind acuzată ieri de un internaut că l-ar fi terorizat timp de trei ani consecutiv la şcoală, astăzi tot mai mulţi oameni ce susţin că au fost în aceeaşi clasă cu Hyolyn la şcoala medie, au vorbit despre momentele în care artista le-a făcut viaţa un chin.

Un internaut a postat următoarele pe Naver:

„Fiind o persoană care a fost în aceeaşi clasă cu Hyolyn în şcoala medie, mereu m-am întrebat de ce victimele ei au ales să păstreze tăcerea atâta timp, însă acum, totul a ieşit, în sfârşit, la iveală. Odată, când studiam toţi în clasă de sine stătători, Hyolyn a început să lovească o colegă de-a noastră cu pumnii. După asta, fata pe care a lovit-o era atât de speriată, încât nu a spus nimic. Hyolyn era mai puternică decât o elevă obişnuită de gimnaziu.

De fiecare dată când mergeam la cantină să luăm prânzul, aceasta trecea peste rând fără să-i pese. A fost mereu bătăuşa clasei, însă când am văzut-o cât de dulce vorbeşte la TV despre câinii abandonaţi, mi s-a făcut rău. Sincer să fiu, nici n-am recunoscut-o pe Hyolyn când a debutat Sistar la început, pentru că imaginea ei era atât de diferită de cum era în gimnaziu.”

Acest comentariu a adunat aproape 3000 de aprecieri de la alţi internauţi.

Un alt internaut, care spune că a fost şi el terorizat alături de principala victimă „A”, a publicat poze cu mesaje care se presupune că au fost distribuite dintre această victimă şi Hyolyn.

„Am şi eu un astfel de trecut. Hyolyn mereu cerea să-i împrumut lucruri: genţi, haine, încălţăminte etc, pentru o zi şi apoi le ţinea zile întregi la ea. Mereu aveam impresia că nici măcar nu intenţiona să-mi întoarcă lucrurile, pentru că de fiecare dată când i le ceream, minţea şi spunea că un alt sunbae le-a luat de la ea. Dacă îi spuneam să-mi dea lucrurile înapoi, mereu răspundea cu „Îţi voi da XXX”, folosind tot felul de înjurături la adresa mea. Dacă ne aflam pe vreun teren de joacă împreună, mă scutura şi îmi spunea „Cine vrei să te bată astăzi?” şi apoi începea să mă lovească fără vreun motiv anume. Ochii mei apoi erau injectaţi, iar buzele pline de răni. Mama a mers cu mine la şcoală odată, după ce a văzut acele răni.”

Aceste dezvăluiri au ieşit la iveală după ce internautul „A” a postat primul despre experienţa sa în care a fost terorizat trei ani de Hyolyn la şcoală.

De asemenea, în cea mai recentă declaraţie, Bridge Entertainment a anunţat că îl vor da în judecată pe internautul „A” pentru defăimare.

sursă

Un gând despre „Mai mulţi internauţi dezvăluie că au fost terorizaţi de Hyolyn la şcoală

  1. juliarubyj

    Nu stiu care este adevarul, dar sincer vorbind, nu o văd in stare pe Hyolyn sa facă așa ceva! Da, este o fire foarte puternica. Dar ii foarte drăguța. Adică, așa pare.
    Și de ce s-au găsit sa dezvăluie fix acum? După ce au terminat liceul ce au făcut? Care ar fi fost probabilitatea de a se mai întâlni cu ea?

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s