Managerul lui Goo Hara spune că aceasta se lupta cu depresia

După tentativa de sinucidere a lui Goo Hara, managerul acesteia a recunoscut că artista suferă de depresie de mai mult timp.

De la vestea tentativei de sinucidere a lui Goo Hara, fanii au devenit extrem de îngrijorați cu privire la starea ei mentală. Deși nu sunt alte informații despre cum se simte aceasta, managerul vedetei a declarat într-un interviu anonim cu presa coreeană că Goo Hara suferea de ceva vreme de depresie.

Managerul ei a mai declarat că din acest motiv o urmărea foarte îndeaproape pe Goo Hara,  pentru că arăta semne de depresie extremă. Acesta a fost modul în care el a reușit să ajungă repede la ea și să o salveze în noaptea de 26 mai: „Goo Hara s-a luptat recent cu depresia. Am fost conștienți de asta și am acordat atenție stării ei. De aceea, când nu a răspuns la telefon,  m-am dus să o verific imediat. Am găsit-o pe podea.”

Goo Hara a trecut printr-o serie de controverse din septembrie 2018. Fostul ei iubit și cu ea au dus o bătălie legală epuizantă cu privire la violență și filmări ilegale cu conținut sexual.. De asemenea, ea s-a despărțit de agenția Keyeast Entertainment în 2019. În aprilie 2019, vedeta a fost criticată de internauți pentru decizia ei de a efectua o operație la pleoape pentru corectarea ptozei.

Ea a fost, de asemenea, implicată într-un zvon de sinucidere în 2018, atunci când fanii speculat că a luat o supradoză pastile. Agenția sa de atunci a răspuns că avea probleme de insomnie și indigestie, și că nu a încercat să-și ia viața, dar că trebuia să meargă la medic, rugând publicul să nu mai speculeze, deoarece zvonurile de acest gen pot provoca mult rău artistei.

Fanii așteaptă cu răbdare actualizări cu privire la starea lui Goo Hara. Contul său Instagram, unde a încărcat și apoi a șters un mesaj de „La revedere”, este acum inundat cu cuvinte de dragoste și de sprijin din partea publicului.

 

Sursa: koreaboo

Un gând despre „Managerul lui Goo Hara spune că aceasta se lupta cu depresia

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s