Winwin din NCT nu are voie să evolueze de unul singur la emisiuni TV, SM îi interzice!

Imagini pentru nct winwin

SM Entertainment a reușit să înfurie fanii trupei NCT, în mod special pe cei ai lui Winwin, idolul nu are voie să evolueze de unul singur la emisiuni TV sau Radio!

Recent, Winwin a participat la emisiunea chinezească „My Brilliant Masters”. În timpul emisiunii, idolul a spus celor prezenți că nu poate dansa din cauza ulcerelor din gură. Cu toate acestea, scuza părea destul de ciudată pentru public, din moment ce ulcerele nu pot afecta capacitatea de a dansa.

Mai târziu a devenit cunoscut faptul că Winwin nu a putut evolua, deoarece compania i-a interzis să cânte sau să danseze fără ceilalți membri ai grupului. Anume din acest motiv, fanii l-au surprins pe idol în timp ce încerca să se ascundă adesea în colț, astfel încât să nu ajungă în cadru.

În ciuda faptului că participanții show-ului au încercat să-l susțină pe Winwin prin diferite moduri, propunându-i chiar să cânte împreună, acesta a ezitat de fiecare dată.

Aflând despre cele întâmplate, fanii s-au supărat pe SM Entertainment și chiar au trimis o scrisoare, plângându-se de faptul că Winwin primește foarte puțină atenție din partea companiei, are puține versuri în melodii, a fost exclus din NCT 127 fără o explicație oficială și multe altele.

Cu toate acestea, unii dintre fanii au sărit în apărarea SM-ului, dând vina pe filiala Label V, cea care promovează sub-unitul WayV în China.

Din păcate, nu există niciun răspuns oficial din partea agenției SM Entertainment.

Cine credeți că se face vinovat de cele întâmplate?

sursa

2 gânduri despre „Winwin din NCT nu are voie să evolueze de unul singur la emisiuni TV, SM îi interzice!

  1. Monbebe

    Îmi pare atât de rău de băiatul acesta, merită mult mai mult decât îi oferă agenția. NCT oricum se centrează doar pe maximum 5 membrii și restul sunt lăsați așa, mai în ceață. De exemplu Johnny, a avut perioada de antrenare 9 ani și jumătate, ca să debuteze și să aibă 3 versuri pe melodie. În orice caz, așa și cu Winwin. Am sperat că dacă va fi în WayV va avea și el versuri mai multe, pentru că din punctul meu de vedere potențial și voce are. Dar nu, l-au dezbrăcat într-un videoclip și au sperat că au mulțumit fanii. Sper să se schimbe ceva (deși slabe șanse) pentru că nu o să uit niciodată privirea tristă a lui Winwin când venea la înregistrările melodiilor și avea fix un vers de spus sau poate mai puțin. Sau treaba e ca în cazul trupei EXO, așa era Sehun în unele melodii doar voce de fundal, cum au început să iasă din ei, cum are Sehun versuri. Nu știu care din cele două agenții are vina mai mare, în orice caz urât din partea lor. Îți bate joc de niște oameni care muncesc.

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s