Coregrafii lansate în această săptămână (26 apr. – 1 iunie)

În această săptămână au fost postate mai multe rutine de dans, pe care probabil le-ați ratat! Și nu doar coregrafii, aici avem și ceva special!


Cherry Bullet dezvăluie coregrafia pentru melodia cu care a revenit recent, „Really Really”. Membrele dansează vesele, cu multă dispoziție bună, iar figurile de dans sunt la fel de atractive ca și mișcările de dans ale fetelor chineze ce postrează filmulețe prin Tik Tok…

Rothy a revenit solo acum 5 zile, lansând melodia „Bee”. Și nu știu cât e de ok că popularul coregraf și mentor la „Produce X 101”, Choi Young Jun, să danseze mai elegant și delicat o coregrafie feminină într-un video de un minut…

Seventeen dezvăluie și coregrafia pentru „Happy Ending”, care este melodia de revenire a grupului de pe recentul single japonez cu același nume. Interesant, oare are grupul o coregrafie mai puțin dificilă decât nivelul „Seventeen”?

Grupul Lovelyz vine cu rutina de dans a melodiei „Beautiful Days”. Și poziția mâinilor în formă de fluture pare să fie folosită în aproape fiece coregrafie Lovelyz… Și cum se concentrează fanii pe toate membrele dacă Mijoo captează toată atenția?

Fetele din BVNDIT prezintă totuși și versiunea de studio a coregrafiei pentru melodia „Dramatic”. De ce oare luminozitatea folosită de ele e atât de scăzută, oricum nu e sala de practică de la MNH Entertainment

Momo prezintă iar coregrafia „pentru o persoană” a melodiilor de revenire a trupei TWICE, și nu dezamăgește… Îmbrăcată sexy, cu mișcări precise, cu o pasiune evidentă, „fancy” Momo este definiția unui dansator de top în kpop.

Dacă ați tot derulat în jos și ați ignorat coregrafiile până acum, nu cumva să faceți la fel și cu coregrafia membrei CLC, Seungyeon. Ea prezintă „coregrafia lunară” din mai, și conceptul ei e unul pe cât de sexy și dramatic, pe atât de întunecat și periculos… pentru fani și public:

Nicăieri nu era scris că idolii seniori nu au voie să facă cover melodiilor de la trupele junioare? Căci YoonA a profitat de asta, lansând o întreagă compilație de cover-uri, incluzând piese de la colegele ei din SNSD, IU, Black Pink, Kim Chung Ha, TWICE și Red Velvet. Un lucru e sigur: de ziua ei de naștere, fanii ei au fost cei mai fericiți.

Și pot să vă recomand ceva? E trupa TRCNG, care a revenit cu muzică nouă fără ca mulți fani kpop să observe asta. Și păcat, piesa „Paradise” are conceptul melodiilor lansare de idolii din a doua generație. Mai mult de atât, azi grupul a ajuns pe #3 în trend pe Twitter în Coreea, și așa am aflat că grupul sărbătorește azi 600 de zile de la debut. Felicitări! (și dați click pe clip)

Atât pentru această săptămână! Sperăm că coregrafia pentru „Breathe” de AB6IX va apărea săptămâna viitoare! Bba-bba!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s