Park So Dam vorbește despre filmul ”Parasite” și ”audiția ” pentru filmul ”Okja”

Park So Dam a discutat despre rolul ei în filmul „Parasite” și a împărtășit o poveste amuzantă despre audiția ei pentru filmul „Okja” din 2017!

În „Parasite”, care a primit recent prestigiosului premiu Palme d’Or la Festivalul de Film de la Cannes, actrița joacă rolul lui Ki Jung, fiica unei familii de șomeri. Cu ajutorul fratelui ei Ki Woo (Choi Woo Shik), ea are șansa de a fi intervievată pentru o funcție de tutore și oferă speranță familiei sale, care este disperată pentru un venit fix. Park So Dam a găsit asemănări între ea și personajul ei în modul în care Ki Jung se uită după fratele ei mai mare ca la unul mai mic. Ea a spus: „Când eram la școală, eram şefa clasei. Nu sunt persoana care să stea și să privească cum alții fac ce trebuie. Sunt persoana care se simte bine dacă se implică.”

Actrița a continuat: „În ”Parasite”, personajul meu este cel de-al doilea copil, dar se comportă de parcă ar fi cel mai mare. De când eram copil, trebuia să am grijă de frații mei mai mici, deci rolul nu era foarte greu pentru mine. Energia și curajul ei sunt, de asemenea, similare cu mine, așa că a fost distractiv să apar în film. „

În momentul în care Park So Dam a primit o ofertă de a juca în „Parasite”, actrița a avut o criză. După ce a primit atenția publicul pentru filmul „The Priests” din 2015, ea a lucrat din greu fără odihnă. Când era obosită, ea a spus că nu dorește să se întâlnească cu nimeni. Ea a mai spus: „Nu am semnat cu nici o agenție și eram singură, așa că eram închisă în mine”. Atunci a fost contactată de către directorul Bong Joon Ho pentru „Parasite”. Ea a comentat: „La început am crezut că a greșit numărul. Nu credeam că era vorba despre mine.”

Ea a afirmat că nu a crezut că este real până când nu s-a întâlnit personal cu directorul Bong Joon Ho. Ea a spus: „Mi-am recâștigat dorința de a juca. Am vrut cu adevărat să apar în film și m-am îngrijorat că nu o să mai fiu contactată. După ce am primit oferta de a apărea în film, nu am mai auzit nimic de la Bong Joon Ho timp de două luni. Eram foarte neliniștită și mă întrebam dacă el nu și-a schimbat decizia. I-am spus regizorului mai târziu cât de stresată eram atunci. M-a întrebat de ce și mi-a spus că a fost ocupat să scrie scenariul. Cred că doar eu am luat totul prea în serios.”

„Parasite” nu este singurul film regizat de Bong Joon Ho cu care are legătura Park So Dam. Actrița a fost luată în considerare pentru rolul lui Mi Ja în „Okja„. Park So Dam a dezvăluit o poveste amuzantă cu privire la „audiția” ei pentru film. „Am fost la audiție pentru rolul lui Mi Ja, dar am aflat că eram prea în vârstă pentru rol. Aveam 25 de ani în timpul audițiilor și 26 când filmul trebuia să apară, deci eram cu 10 ani mai mare decât Mi Ja. Bong Joon Ho a văzut o fotografie cu mine și a crezut că pot să joc rolul unei adolescente, dar de îndată ce m-a întâlnit, mi-a spus că nu voi reuși să o fac. El a sugerat să avem o ceașcă de ceai dacă tot ne-am întâlnit deja și am vorbit timp de o oră și jumătate.”

sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s