Studenții unei universități sunt supărați după ce au aflat că Henry a fost refuzat la festivalul lor!

Henry a fost respins în ciuda ofertei sale.

Universitatea a urmat o veche tradiție de a organiza un festivaluri în luna mai și se pare că acum s-a aflat și o poveste din spatele scenei! Universitatea din Coreea a avut tema „Filmul” în acest an și trebuia să găsească artiști care se potrivesc cu respectivul concept. Majoretele universității au dezvăluit: ,,Puteam să îl invităm pe PSY, dar din cauza temei a trebuit să vină Kim Yeonwoo.”

Universitatea a dezvăluit că a cheltuit aproximativ, 250 000 de dolari pentru următorii artiști: Kim Yeonwoo, Chungha, Lovelyz, SEVENTEEN, 10cm, Daybreak și lista continuă. Apoi au fost comparați cu instituţia rivală, Universitatea Yonsei, care a cheltuit doar 130 000 de dolari pentru: IU, Zico, Beenizo, TWICE, Red Velvet și lista continuă.

Ceea ce dus la un mic scandal nu doar moment în care au auzit că Henry ar fi putut să fie la festival, ci faptul că artistul a fost respins de școală, în ciuda ofertei sale de a cânta pe gratis.

Studenții universității au lăsat comentarii de genul, „Am rămas fără cuvinte…” „Putea fi o experiență cu totul nouă … Cum îndrăznesc să-l respingă pe Henry!” cât și „Ar fi putut fi „La La Land” live dacă îl aveam pe Henry… Ce pierdere…

Sursă

Un gând despre „Studenții unei universități sunt supărați după ce au aflat că Henry a fost refuzat la festivalul lor!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s