Crush pleacă de la Amoeba Culture !

Crush a părăsit Amoeba Culture și a înființat o nouă agenție .

Artistul a lucrat alături de companie șase ani, însă a decis să înceapă de la zero și să își înființeze propria lui agenție. Crush a postat o fotografie cu Amoeba Culture pe Instagram, împreună cu comentariul: „Bună, sunt Crush. Începând cu 4 iunie, părăsesc Amoeba Culture unde am fost timp de șase ani. ” El a continuat: „Fiecare membru al personalului de la Amoeba Culture m-a încurajat să depășesc momentele triste și grele din viața mea. Încă de când eram la școală mi-a plăcut muzica, urmărindu-i pe Dynamic Duo. Am reușit să progresez alături de ei, care erau modelele mele în viață. Voi știi întotdeauna să sprijin și să fiu recunoscător pentru Amoeba Culture care m-a încurajat de la început „.

Crush a adăugat: „Acum, am decis să părăsesc agenția și să înființez o agenție proprie cu managerul meu, Hyun Soo. În ceea ce ține de cariera mea muzicală, întotdeauna îmi voi păstra echilibrul, astfel încât provocările mele să reprezinte experiențe noi ale vieții. Sper că îi veți susține pe cei de la Amoeba Culture și pe Crush. Mulțumesc.”

https://www.instagram.com/p/BySDX92B-Xc/?utm_source=ig_embed

Amoeba Culture a lansat, de asemenea, o declarație pe Twitter, care are următorul conținut: ”Bună ziua, suntem Amoeba Culture. Crush, care a fost cu noi în ultimii șase ani, își încheie contractul exclusiv. Încă de când Crush s-a alăturat agenției în 2013, a progresat continuu prin pasiunea sa și munca depusă pentru muzică. Am trecut împreună prin momente atât fericite, cât și triste . Dar acum, după multe discuții și sfaturi despre noua sa experiență și preocupările legate de o nouă provocare, Amoeba Culture și Crush au încheiat contractul exclusiv cu suport deplin, indiferent de rezultat. Amoeba Culture va continua să muncească din greu și să țină mereu ușa deschisă pentru Crush, care se confruntă cu un viitor nou, bazat pe încrederea puternică pe care am construit-o. De asemenea, vom susține cu entuziasm dorința lui Crush, și sperâm că va scrie istorie. Vă rugăm să îl încurajați și sprijiniți pe Crush. Mulțumim.”

 

sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s