Primele imagini cu Shin Se Kyung & Cha Eun Woo pentru drama în care joacă împreună

Anticiparea crește după ce au fost publicate primele imagini cu Shin Se Kyung și Cha Eun Woo din ASTRO pentru drama ‘Rookie Historian Goo Hae Ryung‘.

Drama istorică „Rookie Historian Goo Hae Ryung” are o temă atractivă și două personaje principale mai mult decât răsunătoare ca nume, așa că mulți deja taie zilele din calendar până la lansarea oficială a serialului, adică în luna iulie.

Producătorii au lansat abia acum imagini de la prima întâlnire la care actorii au citit scenariul în fața întregii echipe.

În „Rookie Historian Goo Hae Ryung”, protagoniștii principali se reunesc pentru o poveste de dragoste regală dintre primul istoric feminin angajat de palatul regal și un tânăr prinț care scrie romane erotice de dragoste sub un pseudonim. Pe lângă Shin Se Kyung și Eunwoo, apar și mulți actori consacrați/ premiați, ca Park Ki WoongPark Ji Hyun, Lee Ji HoonSung Ji Roo etc.

Fiind o comedie romantică, cu siguranță că are toate șansele să devină un hit. Personal, îmi doresc ca Shin Se Kyung, care are uneori dificultăți în exprimarea anumitor emoții, să nu aducă daune scenariului, în măsura în care acesta va fi bun. Pe de altă parte, un joc mai slăbuț din partea actriței principale îi oferă șansa lui Eunwoo să iasă în evidență pentru abilitățile sale actoricești.

Oricum ar fi, până acum, serialul sună bine, așa că rămâne să așteptăm și mai multe informații despre scenariu/ teasere.

Surse: allkpop, hancinema

Un gând despre „Primele imagini cu Shin Se Kyung & Cha Eun Woo pentru drama în care joacă împreună

  1. Blue Sky

    Whaat? Ce e cu descrierea de la final? Shin Se Kyung nu e o actriță ce joaca slabut, a jucat in multe seriale ca si rol principal, daca nu emana emoții asa cum spui tu, nu era aleasă pentru atatea drame! Plus de asta, daca coreeni nu au criticat.o inseamna ca este chiar buna!

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s