Agenția lui Samuel revine cu un comunicat + neagă acuzațiile sale

Brave Entertainment a revenit cu un nou comunicat în care răspunde acuzațiilor aduse de reprezentanții lui Samuel pentru părăsirea agenției.

Reprezentanții lui Samuel Kim au citat anterior manipulări și pierderea de încredere ca fiind motivele pentru care artistul a plecat de la agenție, dar Brave Entertainment a negat rapoartele. Pe 11 iunie, Brave Entertainment a lansat următoarea declarație oficială:

Bună ziua, acesta este reprezentantul legal al lui Brave Entertainment, Chaeum. Vrem să oferim răspunsul lui Brave Entertainment la declarațiile făcute de reprezentanții lui Samuel.

Reprezentanții lui Samuel au afirmat că Brave Entertainment a forțat artistul să participe la activități legate de activitatea privată a directorului general al agenției, iar artistul nu a primit declarații de venit adecvate. Totuși, acest lucru este complet neadevărat. Detaliile noastre de respingere sunt după cum urmează.

În primul rând, afirmația că artistul a fost implicat forțat în promovarea afacerii private a CEO-ului agenției este neadevărată.

Este adevărat că CEO-ul Brave Entertainment participă la o afacere care utilizează tehnologia de tranzacții online fără monedă pe o platformă de servicii de streaming de muzică, iar Samuel a fost programat să interpreteze la o expoziție de platforme muzicale, ca artist al Brave Entertainment.

Cu toate acestea, afacerea de mai sus este complet diferită de criptomonede, care devin o problemă socială pentru natura lor instabilă. Evoluția lui Samuel la evenimentul menționat nu a fost de a promova afacerea de mai sus sau pentru câștigul personal al CEO-ului, ci i-a oferit mai multă expunere lui Samuel într-o industrie care combină muzica cu cea mai recentă tehnologie, în rolul ascendent al lui Brave Entertainment.

Pentru ca Samuel să cânte la eveniment, Brave Entertainment a semnat un contract standard pentru evenimente și concerte, iar Samuel a participat la eveniment și a primit compensația menționată în contract. Reprezentantul lui Samuel a afirmat că Brave Entertainment a arătat de mai multe ori contracte false, dar Brave Entertainment nu a elaborat niciodată un contract fals. Procesul de intrare de la semnarea contractului pentru eveniment și efectuarea plății pentru participarea lui Samuel s-a făcut legal.

Nu numai acest lucru, dar CEO-ul agenției a vorbit cu mama lui Samuel înainte de a pleca în Japonia pentru evoluție și a explicat în detaliu că evenimentul nu a fost de a promova criptomonedele, ci de a îl promova Samuel pe noua platformă muzicală. Programul a fost realizat cu consimțământul explicit al mamei lui Samuel. De-a lungul timpului, Brave Entertainment nu l-a fortat niciodata pe Samuel să facă nimic. Nu l-am implicat pe Samuel în nicio altă afacere de criptomonede, nu doar în cea menționată mai sus. Avem dovezi, inclusiv toate mesajele text schimbate, pentru a ne susține afirmațiile.

Afirmația că CEO-ul agenției l-a implicat cu forța pe Samuel în afacerea sa privată este complet neadevărată.

În al doilea rând, reprezentanții lui Samuel susțin că Brave Entertainment a recunoscut că a fost vinovat pentru evenimentul de mai sus. Cu toate acestea, adevărul este o neînțelegere care a avut loc în rândul fanilor care credeau că Samuel participa la o afacere de tip criptomonede. Brave Entertainment a lansat o declarație pentru a comunica mai bine fanilor natura exactă a evenimentului și pentru a corecta neînțelegerile. În niciun caz agenția nu recunoaște vreo vină. Declarația completă este în continuare pe fancafeul Brave Entertainment.

În al treilea rând, reprezentanții lui Samuel au declarat că nu au primit o declarație de venit adecvată. Cu toate acestea, nu numai că Brave Entertainment a livrat declarațiile de venit părinților lui Samuel așa cum au cerut, de asemenea, agenția a furnizat și alte documente despre alte activități pe care le-a furnizat Samuel, inclusiv formarea vocală și dans, educația lingvistică și formarea personală. Tatăl lui Samuel a vizitat personal clădirea agenției pentru a confirma conținutul documentelor. Cu toate acestea, a existat o divergență de opinie cu privire la suma specifică de plată, iar mama lui Samuel a cerut Brave Entertainment să îi trimită o declarație de venit care să reflecte opinia ei despre ceea ce credea că este drept.

Brave Entertainment i-a oferit mamei lui Samuel o declarație detaliată a veniturilor care arată costurile producției albumelor, ale marketingului și ale altor cheltuieli pe care le-am plătit în calitate de companie de administrare a lui Samuel, precum și din concerte, vânzări de albume și evenimente. De asemenea, i-am dat o explicație detaliată a situației veniturilor și cheltuielilor.

Deși conținutul declarației privind veniturile a fost justificat, mama lui Samuel a cerut agenției să plătească o sumă excesivă de bani care nu ia în considerare costurile de producție și ea a refuzat să accepte declarația de venit dată de agenție.

În al patrulea rând, reprezentanții lui Samuel au afirmat că au trimis documente de certificare a conținutului în martie 2019, cu o cerere de a primi un răspuns în 2 săptămâni, și au afirmat, de asemenea, că Brave Entertainment le-a trimis un răspuns după 2 luni. Nu este adevarat.

La 5 martie 2019, mama lui Samuel a trimis un document de certificare a conținutului prin repetări legale pentru a rezilia contractul, iar Brave Entertainment a primit documentul la 7 martie 2019 și, după ce a vorbit cu reprezentanții legali, a trimis un răspuns la 21 martie, 2019, exact la 2 săptămâni de la primirea documentelor. Prin urmare, afirmația că  a durat aproape 2 luni pentru a trimite un răspuns este complet neadevărată.

În al cincilea rând, au fost făcute presupuneri că Samuel a participat la toate activitățile sale planificate, dar acest lucru nu este adevărat.

Mama lui Samuel a ales ce activități programate i-au plăcut, iar Samuel a participat doar la activitățile pe care le-a ales. Pentru toate celelalte activități, Samuel nu a apărut, iar Brave Entertainment a suferit daune din încălcarea contractelor pentru spectacole din afara țării.

Personalul Brave Entertainment a vorbit de mai multe ori cu reprezentanții lui Samuel pentru a oferi o explicație detaliată a activităților care fuseseră programate înainte ca documentul de certificare a conținutului să fi fost trimis. Aceasta a inclus înregistrarea unui cântec de logo pentru o companie de difuzare, promoții din străinătate care au fost deja anunțate fanilor, și showuri de premiere unde Samuel a fi fost  premiat. Cu toate acestea, mama lui Samuel a refuzat în mod unilateral să-și lase pe fiul ei să participe la acele evenimente fără să dea o explicație adecvată refuzului ei.

După cum am explicat, situația este diferită de afirmațiile făcute de reprezentanții lui Samuel în multe aspecte, iar Brave Entertainment va face tot posibilul pentru a corecta orice informație. De asemenea, intenționăm să solicităm acțiuni în justiție pentru daunele pe care agenția le-a suferit din cauza unor informații false.

Brave Entertainment este întristat de împrejurările nefericite ale artistului și ale familiei sale, deoarece agenția a trecut prin toate suișurile și coborâșurile sale până acum. De asemenea, agenția consideră că este foarte regretabil faptul că acest incident a cauzat multă îngrijorare multor oameni.  Brave Entertainment va face tot ce poate prin procesul legal pentru a rezolva această situație.

 

Sursa

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s