Grupul-proiect I.O.I se va reuni cu 9 membre!

I.O.I Reportedly Reuniting With 9 Members

Potrivit unor știri exclusive din partea portalului Sports DongA, grupul I.O.I se va reuni cu 9 membre!

Grupul-proiect cu inițial 11 membre a debutat în urma primului sezon „Produce 101”, și a promovat timp de 1 an, destrămându-se în luna ianuarie a anului 2017.

Potrivit agențiilor membrelor și a unor surse din industrie din 12 iunie, fetele au decis să reînceapă promoțiile după ce au avut lungi discuții. La reuniune vor participa doar 9 membre: Kim Sejeong și Kang Mina din gugudan, Choi Yoojung și Kim Doyeon din Weki Meki, Kim Chung Ha, actrița Kim Sohye, Jung Chaeyeon din DIA și fostele membre PRISTIN, Kyulkyung și Kim Nayoung.

Inițial, Yoo Yeonjung din WJSN a spus în aprilie că nu va putea participa la reuniune din cauza promoțiilor cu trupa ei, iar Jeon Somi a motivat că este deja ocupată cu debutul solo. Însă, după mai multe discuții, ambele au spus că vor lua în considerare această posibilitate din nou. Cu privire la cele două membre, CJ ENM doar a declarat simplu că ele privesc știrile în mod pozitiv.

Cu privire la reuniune, data și durata acestor promoții încă nu a fost dezvăluită.

Agențile membrelor tot discutat de o reuniune încă de la începutul acestui an, potrivit celor publicate de Sports DongA. Însă, din cauza programelor diferite de activitate, a fost dificil ca aranjamentele să aibă loc. La sfârșit, se specifică că ceea ce le-a adus iar împreună este puterea fandomului I.O.I.

O sursă de la agenția unei membre a spus: „Ne vom întâlni în curând pentru a specifica detalii despre lansarea unui album, despre un concert și alte detalii. Fanii au mari așteptări de la I.O.I, și chiar dacă reuniunea va fi doar pentru o dată (o lansare, promoții și atât), membrele își doresc ca să se întâmple.”

sursa (1)

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s