Kim Taehee și Rain cumpără o casă în SUA, presa susține că se vor muta acolo + răspunsul agenției

Kim Taehee și Rain și-au cumpărat o casă de 2 milioane USD în SUA, iar presa a speculat că aceștia intenționează să se mute definitiv în America.

Potrivit diverselor știri din 13 iunie, Kim Taehee și soțul Rain au cumpărat o casă de lux în Irvine, un oraș din Orange County, California. Un apropiat a spus că este o casă în valoare de 2 milioane USD și a adăugat: „Kim Taehee și Rain căutaseră casa de multă vreme și în cele din urmă au ajuns la decizia finală”.

O altă sursă a dezvăluit că Kim Taehee și Rain au decis să se mute în Statele Unite pentru programul lor în țara respectivă. Se spune că Kim Taehee ar dori să-și urmeze cariera de actriță la Hollywood. Pe de altă parte, se spune că Kim Taehee a primit diverse oferte pentru a juca în filme și drame americane.

Ca răspuns, un reprezentant al agenției lui Kim Tae Hee a respins speculațiile: „Este adevărat că cuplul Kim Tae Hee-Rain a cumpărat o casă în SUA. Dar este o chestiune strict personală, așa că nu avem nimic de spus. În ceea ce privește Hollywood-ul, considerăm că presa  „exagerează” în mod inutil părți ale poveștii. Chiar înainte de căsătorie, Kim Tae Hee a participat la audiții pentru filme și drame de la Hollywood, dar în prezent nu a confirmat niciun proiect.”

 

Surse: allkop, kstarlive

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s