Concertul de la BTS devine cel mai bine vândut din istoria stadionului Rose Bowl!

BTS scrie în continuare istorie în America! Concertul “Love Yourself: Speak Yourself”, primul concert al unei trupe K-pop pe stadionul Rose Bowl, devine cel mai bine vândut din istoria acestei facilități!

Trupa BTS a cântat pe stadionul Rose Bowl din Los Angeles pe 4 și 5 mai, ca parte a turneului lor de stadion „Love Yourself: Speak Yourself”. Aceste două spectacole au adus 16,6 milioane de dolari prin vânzarea unui număr raportat de 113.040 de bilete, ceea ce face concertul BTS să fie angajamentul Rose Bowl cu cele mai mai încasări din istorie. Deținătorii de titluri anteriori includ nume ca Taylor Swift și U2.

Billboard raportează că pentru concertele BTS ale turneului din S.U.A. s-au încasat 44 milioane de dolari prin vânzarea a 299.770 de bilete. Concertele de la San Paolo, Londra și Paris au adunat încă 35 de milioane de dolari, ceea ce înseamnă că turneul „Love Yourself: Speak Yourself” a însumat 78.9 milioane de dolari, cu 606.409 bilete vândute până acum.

Iar turneul nu s-a încheiat! În luna iulie, băieții vor concerta în Japonia, la Osaka și Shizuoka (în total, încă 4 concerte).

Sursa: soompi

Un gând despre „Concertul de la BTS devine cel mai bine vândut din istoria stadionului Rose Bowl!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s