Taeyeon din Girls Generation luptă iar cu depresia

Girls’ Generation’s Taeyeon Shares Recent Struggles With Depression

Pe data de 16 iunie, Taeyeon din Girls Generation a răspuns la întrebările fanilor pe InstaStory și a vorbit despre recentele ei lupte cu sănătatea mintală.

În timpul unei runde Q&A, ea a răspuns cu un simplu „Nu” la întrebări ca „O duci Bine?”, „Ai privit meciul de fotbal de ieri?” și „Citești comentariile de pe YouTube?”. Ca răspuns despre cum să treci peste o criză, ea a răspuns: „Nu sunt bună la diminuarea crizelor, așa că sunt mereu în una”.

Unele persoane au fost obiectivi cu răspunsurile ei simple și au scris lucruri ca „De ce ești atât de nerespectuoasă azi?”, „Ah, ce nerespectuoasă ești.” Altcineva a spus: „Doar știi să spui „nu”?”, și Taeyeon a răspuns: „Îmi pare rău”. Când alt fan a scris „Acum că ai 30 de ai, maturizează-te”, și idolul a răspuns cu „30 de ani sau 40, e același lucru.”

Când un fan i-a trimis mesajul „E ok dacă nu vei posta pe Instagram, e ok doar să comunici cu noi prin InstaStory”, ea a răspuns: „Am fost bolnavă în ultima perioadă. Vă rog să înțelegeți de ce m-am abținut [să postez]”. Fiind întrebată când va avea iar o transmisie live pe Instagram, ea a răspuns cu „Promit că ies pe fir când mă voi simți mai bine.”

Însă, o persoană a scris ei „E tulburare de panică? *chicoteli”. Taeyeon a oferit un răspuns ferm și sincer: „Nu, sufăr de depresie. Mă concentrez din greu să-mi fie mai bine cu tratament și antidepresante. Indeferent dacă e depresie sau tulburate de panică, vă rog să nu chicotiți și nu fiți nerespectuoși cu oamenii. Sunt toți pacienți ce suferă.”

Idolul a răspuns cu căldură fanilor care și-au dezvăluit propriile zbateri cu depresia după ce au văzut răspunsurile ei. Un fan a spus ca a primit tratament pentru depresie, și Taeyeon i-a răspuns: „Va fi bine.” Când fanii i-au trimis multă iubire și susținere, ea le-a mulțumit și a promis să lucreze din greu ca să fie mai bună.

Un fan a scris: „Ești cineva care îmi dă multă putere și comfort, și îmi pare rău că nu pot să-ți dau putere în loc.” Taeyeon a răspuns: „Nu, îmi dai mult confort. De asta îmi place să vorbesc cu fanii, primesc multă putere vorbind cu voi.” În următorul răspuns a scris: „Sunt recunoscătoare că voi ascultați melodiile mele și mă căutați. Primesc putere de la voi în fiecare zi.”

Unui fan ce a trimis o îmbrățișare virtuală, ea a răspuns: „Am decis să vă vorbesc azi pentru că aveam nevoie să prind la curaj. Mă simt de parcă sunt hrănită de voi toți. Voi fi bine. Îmi pare rău că vă fac să vă îngrijorați dar cred că acesta e un alt mod prin care să ne cunoaștem mai bine. Voi avea mai multă grijă de mine. Pentru fanii ce merită toate lucrurile bune din lume.”

Taeyeon a terminat recent cu bine turneul ei în Japonia, având concerte în Fokuoka, Osaka, Nagoya și Tokyo.

sursa (1)

Un gând despre “Taeyeon din Girls Generation luptă iar cu depresia

  1. Cat de usor este sa judeci din afara,unii asa arunca cu vorbe grele fara sa cunoasca situatia ei sau a altor idoli.din cate am vazut fanii internationali au lasat mesaje de incurajare pe contul ei de Insta.sper sa fie bine,sa depaseasca momentele grele.Fighting Taeyeon!😘

    Apreciază

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s