Colegii de clasă ai lui Johnny din NCT au fost șocați să afle că acesta a devenit un idol k-pop

Imagini pentru nct 127 johnny 2018

Colegii de clasă ai lui Johnny din NCT n-au știut că acesta a devenit în cele din urmă un idol k-pop, iar cei mai mulți dintre ei au fost șocați să afle asta!

Recent, una dintre fostele colege ale idolului de la SM Entertainment a dezvăluit prin intermediul rețelelor de socializare că a fost șocată să afle că Johnny și-a realizat visul de a ajunge un cântăreț. Fata a povestit că recent a început să fie fascinată de muzica k-pop și întâmplător a vizionat unul dintre videoclipurile de la NCT 127. În timp ce-l viziona, a observat că membrul Johnny seamănă foarte mult cu fostul ei coleg de clasă John Suh.

La scurtă vreme după vizionarea videoclipului, tânăra a început să caute mai multe informații despre băiatul misterios, iar în cele din urmă a descoperit că acesta este nimeni altul decât acel John Suh care i-a fost coleg. Fata a povestit că a fost foarte surprinsă de cele aflate: „Am fost în stare de șoc! Am contactat unii dintre colegii noștri din Northbrook (o suburbie din Chicago, orașul natal al lui Johnny) și nimeni nu știa despre asta, nici măcar prietenii lui apropiați de la școală.”

Mai mult, fata a scris: „Prietenii lui știau că a dat audiții și că a fost acceptat, iar în cele din urmă a mers în Coreea pentru a începe perioada de stagiere, însă au crezut că a renunțat demult, din moment ce a dispărut complet și nu a mai luat legătura cu ei. De asemenea, am întrebat toți vecinii lui, profesorii și alte cunoștințe despre acest lucru, însă nimeni nu știa că Johnny chiar a realizat marele lui vis”.

În cele din urmă, colega idolului a spui că-i pare rău că nu poate lua legătura cu el: „Ce păcat că nu-l pot contacta și că NCT 127 și-a încheiat deja turneul american, dar aș vrea să știe că colegii săi și prietenii sunt mândri de el și îl susțin foarte mult”.

Între timp, NCT 127 a lansat o nouă melodie de titlu, iar voi o puteți asculta un pic mai jos.

2 gânduri despre „Colegii de clasă ai lui Johnny din NCT au fost șocați să afle că acesta a devenit un idol k-pop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s