Membrele 4minute sărbătoresc 10 ani de la debut

4Minute Members Celebrate 10th Anniversary Together

Câteva membre s-au reunit să sărbătorească a zecea aniversare a grupului 4minute!

Ziua de 18 iunie marchează a zecea aniversare de la debutul cu melodia „Hot Issue” din anul 2009. După 7 ani petrecuți împreună, membrele au luat-o pe căi diferite, grupul destrămându-și în 2016.

Cu această ocazie, Kwon Sohyun a postat pe Instagram o poză cu ea în 2009 și alta făcută în 2019, comparându-se la 16 și 26 de ani. Ea a adăugat: „Eu, cea de 16 ani, eram atât de tânără și avea un aer proaspăt. Parcă nu a trecut mult timp… dar a deja a 10-a aniversare…!!! De ce timpul a zburat atât de rapid!! În ultimii 10 ani, am privit la fel de multă iubire ca timpul ce a trecut!! Voi continua să fiu recunoscătoare pentru iubirea primită și voi munci din greu să vă fac pe plac… Vă mulțumesc.” De asemenea, ea a adăugat tag-urile „a 10-a aniversare”, „10 ani cu 4minute” și „vă mulțumesc pentru tot” și a umplut InstaStory cu multe poze din ultimii ani.

Jenyer (Jeon Jiyoon) a împărtășit un clip cu ea, Kwon Sohyun și Heo Gayoon pe InstaStory. Ca descriere, ea a scris: „O mică petrecere aniversară. Avem 10 ani. Trei dintre noi ne-am întâlnit cu câteva zile în urmă, și acum iar. Plictisitor, hehe.”

Mai târziu ea a salutat fanii cu câteva poze de la întâlnirea lor și a mulțumit fanilor pentru felicitări. A scris: „Deja e a zecea aniversare. Încă tot suntem pline de energie pozitivă, dar mulțumesc tuturor celor care au trimis felicitări. Noi 3 am ajuns acum astfel.”

Heo Gayoon a postat și ea poze și a scris: „Deja 10 ani, nu pot să cred. Sunt recunoscătoare, îmi pare rău, și pentru că e greu de explicat într-o propoziție, e o încurcătură. [Jihyun] care nu a putut fi cu noi din cauza programului ei, vom reuși data viitoare. Noi 3 ne-am văzut cu ceva zile în urmă și acum din nou. Hai să ne oprim să ne întâlnim😆😭🤘 La mulți ani, colegele mele❤️”

În descrierea pe de contul ei de Instagram, Kwon Sohyun a scris: „Chiar dacă nu am putut avea o petrecere din cauza programului nostru!! Sunt recunoscătoare că putem să ne întâlnim. Vă mulțumesc din nou.”

sursa (1)

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s