Fanii sunt fascinați de look-ul matur al lui Jeno din NCT

Fanii au luat-o razna când au văzut noile coafuri ale lui Taeyong & Jeno din NCT și au comentat uimiți de cât de mult a crescut Jeno!

Jeno este unul dintre cei mai tineri membri ai NCT și mulți fani  tind să-l relaționeze cu imagini pure și nevinovate. Cu toate acestea, cu puține zile în urmă, când s-a îndreptat spre „The Show” unde este MC, a surprins mulți dintre cei prezenți cu noua sa culoare de păr! Anterior el avea părul negru și fanii au fost uimiți de cât de diferit arată cu doar o schimbare de culoare!

Fanii săi au simțit că fac „infarct” observând cât de incredibil de chipeș și de masculin a devenit brusc Jeno. Dar acestora le este greu nu numai să se obișnuiască cu părul lui Jeno, ci și cu părul colegului său de trupă Taeyeong, deși acesta a mai încercat alte culori de păr de-a lungul timpului.

Oricum amândoi arată superb cu aceste schimbări drastice de look iar fanii au comentat: „Oh, Dumnezeule, amândoi arată atât de uimitor!”, „Vreau să trec la blond la fel ca ei, atât de minunat”, „Serios, totuși, arată de zici că s-au născut cu acea culoare a părului” și multe altele.

Comparativ, aveți imagini ale acestora din trecut:

 

Surse: news.sbs.co.kr, kpopmap.com

 

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s