Detalii noi cu privirea la reuniunea de la I.O.I

Imagini pentru I.O.I

După cum știți deja, trupa-proiect de la programul de supraviețuire „Produce 101” intenționează la lanseze muzică nouă în acest an, după o pauză de mai bine de doi ani și șase luni. Ei bine, pe 30 iunie au apărut noi detalii cu privire la reuniune, iar fanii sunt entuziasmați!

Potrivit rapoartelor, reprezentanții agenției CJ Entertainment sunt ocupați cu pregătirea unui program special care să corespundă cu activitățile tuturor membrelor. De asemenea, se spune că melodia de titlu a fost produsă deja, iar pentru ea a fost aleasă și o coregrafie. Cu toate acestea, înregistrarea piesei nu e terminată, deoarece Kyulkyung se află în China la moment, iar în Coreea va reveni abia pe 27 iulie.

Și asta nu e tot, unele surse susțin că nu toți membrii și-au confirmat participarea. În plus, data de înregistrare a videoclipului va fi selectată de îndată ce toți membrii vor anunța decizia lor cu privire la reuniune.

În ceea ce privește comeback-ul, acesta va avea loc în luna octombrie, iar data exactă nu a fost aleasă. Există probabilitatea ca I.O.I să lanseze un mini-album în acea lună.

Reamintim, anterior au apărut zvonuri care susțineau că la reuniune vor participa doar 9 membre și anume: Kim Sejeong și Kang Mina din GugudanChoi Yoojung și Kim Doyeon din Weki MekiKim Chung Ha, actrița Kim So HyeJung Chaeyeon din DIA și fostele membre PRISTIN, Kyulkyung și Kim Nayoung. Jeon So Mi nu va putea participa din cauza promoțiilor sale solo, în timp ce Yeonjung din Cosmic Girls va fi ocupată cu programele trupei sale.

Așteptați revenirea de la I.O.I?

sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s