Kim Soo Hyun: ‘M-am uitat la trupele de fete în fiecare dimineață’

Popularul actor Kim Soo Hyun și-a terminat datoria militară și a părăsit pe 1 iulie divizia 1 Infanterie.

Actorul din drama „My Love from the Star” (2013), care a devenit un megahit din Asia, a salutat oamenii care îl așteaptau în afara bazei militare din Imjingak, Paju – una dintre diviziile militare sud-coreene cele mai apropiate de Coreea de Nord.

Reuniunea „neoficială” a lui Kim cu sute de fani și jurnaliști internaționali a avut loc în fața clopotului de pace, din fața biroului de turism care se află la numai câțiva kilometri distanță de zona demilitarizată din regiunea transfrontalieră inter-coreeană.

El a spus mulțimii că prima dată s-a îngrijorat că a început serviciul militar la o vârstă relativ mare, dar că acum a realizat că a făcut alegerea potrivită. Actorul a spus că, pentru că era mai în vârstă decât ceilalți din divizie, el s-a împrietenit cu cei din alte divizii care s-au înrolat mai târziu, ca el.

Actorul, în vârstă de 31 de ani, și-a început datoria militară în octombrie 2017. Avea o problemă cardiacă de  când era tânăr și i s-a spus inițial că nu poate fi un soldat activ. El a respins oferta și, după îmbunătățirea sănătății sale, i s-a acordat permisiunea de a servi într-o unitate de cercetare a diviziei 1.

El a spus că nu a avut niciun vizitator în timpul serviciului său militar, deoarece procesul de înregistrare a vizitei în cadrul diviziei sale speciale a fost „complicat”.

Ca răspuns la o întrebare despre care grupuri de fete i-au dat cea mai mare putere în timpul petrecut în armată, Kim Soo Hyun a dezvăluit: „De fapt, am rămas la curent cu toate piesele noi și le-am urmărit pe fiecare dintre ele. Cred că am vizionat videoclipuri muzicale în fiecare dimineață.

În ceea ce privește planurile sale viitoare, Kim Soo Hyun a remarcat: „M-am gândit mult și m-am îngrijorat de multe lucruri în timpul meu în armată, dar chiar acum, chiar vreau să joc. Nimic nu a fost decis încă în ceea ce privește proiectele, dar cred că voi lucra din greu și vă voi saluta prin noi proiecte începând cu anul viitor sau cam așa.”

 

Surse: soompi, koreatimes

4 gânduri despre „Kim Soo Hyun: ‘M-am uitat la trupele de fete în fiecare dimineață’

  1. Pingback: Kim Soo Hyun își va părăsi agenția? – K-pop Romania

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s