T.O.P din Big Bang revine săptămâna aceasta!

După atâtea plecări în armată, iată și o revenire mult așteptată: T.O.P din Big Bang își încheie serviciul militar obligatoriu săptămâna aceasta.

A fost dezvăluit anterior că T.O.P. își va termina serviciul obligatoriu la 8 iulie, dar a fost raportat la 1 iulie că ultima sa zi de lucru la Oficiul din Yongsan va fi 6 iulie.

Reprezentanții oficiului districtual din Yongsan au explicat: „Muzeul de artizanat din Yongsan, în care lucrează Choi Seung Hyun (numele real al lui al T.O.P), funcționează sâmbăta ca zi de lucru obișnuită și este închis în zilele de luni. Ca rezultat, Choi Seung Hyun va finaliza ultima sa zi de lucru sâmbătă, 6 iulie, și va fi lăsat la vatră la ora 6:00 în acea zi.” 

Acest lucru înseamnă să sămbătă la miezul nopții (ora României) vedeta va reveni în viața civilă.

T.O.P s-a înrolat inițial ca polițist consilier în februarie 2017 și a lucrat până în vară în acea funcție, când a fost demis ca urmare a dezvăluirilor legate de consumul de  marijuana. El a reluat apoi serviciul obligatoriu ca lucrător în serviciul public în ianuarie 2018. T.O.P a fost programat să-și finalizeze serviciul la începutul lunii august a acestui an, însă noile legi militare puse în aplicare în 2018 au adus perioade mai scurte de serviciu militar, ceea ce a condus la lăsarea lui la vatră în iulie.

Vă bucurați de veste?

 

Sursa: soompi

7 gânduri despre „T.O.P din Big Bang revine săptămâna aceasta!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s