Im Soo Jung și Jang Ki Yong împart acadele de mentă și un sărut la filmările pentru „WWW”

Fanii au așteptat multe episoade ca relația personajelor lui Im Soo Jung și Jang Ki Yong să evolueze, iar acum sunt răsplătiți pentru răbdare cu o filmare din spatele scenei de sărut.

Videoclipul începe cu Lee Da Hee terminând de filmat scena ei și ieșind din fața camerei de filmat. Ea este brusc oprită de membrii personalului și începe să râdă în timp ce remarcă: „O persoană are nevoie de ceasul meu. Un altul are nevoie de căștile mele. Amendă! Luați totul! „

Ulterior, actrițele principale Im Soo Jung, Lee Da Hee și Jeon Hye Jin se adună pentru a filma altă scenă. Când stomacul lui Jeon Hye începe să facă zgomote hilare în timpul înregistrării, celelalte actrițe încep să râdă isteric. Jeon Hye Jin își arată partea ei jucăușă când afirmă: „Nu sunt eu! Stomacul meu este plin. „

Im Soo Jung se întâlnește mai târziu cu Lee Dong Wook, care joacă perfect rolul fostului iubit al lui Bae Ta Mi. După ce a recitit o frază care spune: „Au trecut doar șase luni de când am demisionat”, un director explică faptul că în loc de cuvântul coreean baro, care înseamnă „doar” sau „exact”, Baro este de fapt numele unei companii . După această realizare, Lee Dong Wook râde în timp ce comentează: „Oh, într-adevăr ?!”

Clipul se îndreaptă apoi spre Jang Ki Yong și Im Soo Jung pentru a reda o scenă în care actorul iese din lift și o sărută pasional. Când cei doi se uită unul la altul, iar Im Soo Jung comentează cu drag, „Voi fi acolo în curând”, deoarece ea încă nu purta tocurile înalte. Jang Ki Yong mănâncă apoi o bomboană pe care o primise de la Im Soo Jung, dar începe să tușească de la acadeaua prea mentolată pentru el. Partenera lui de filmări râde și spune: „E atât de mentolată, nu? E ca și cum tocmai ai băgat pastă de dinți în gură.”

În cele din urmă, cei doi progaoniști se sărută și își dau reciproc o îmbrățișare după finalizarea cu succes a scenei.

Voi urmăriți serialul?

 

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s