“Moments Of 18” surprinde într-un teaser întâlnirea dintre Ong Seong Wu și Kim Hyang Gi

K-drama “Moments Of 18” oferă un MV intrigant despre un moment care le va schimba viețile personajelor interpretate de Ong Seong Wu și Kim Hyang Gi.

„Moments of 18” este o nouă drama emoțională despre perspectiva unică de viață a tineretului. Ong Seong Wu va juca rolul lui Choi Joon Woo, un adolescent singuratic care își exprimă cu greu emoțiile și nu se deschide altora, dar care este puternic interior și are o latură neașteptat de drăguță. Kim Hyang Gi va juca rolul lui Yoo Soo Bin, eleva model care visează la independență față de mama ei ambițioasă și căreia îi place controlul.

Choi Joon Woo, care a devenit obișnuit să rămână mereu singur, își deschide inima după întâlnirea cu colega sa Yoo Soo Bin; iar Yoo Soo Bin, după ce l-a cunoscut pe Choi Joon Woo, se străduiește să facă schimbări minore, dar semnificative în viața ei .

Pe 1 iulie, „Moments of 18” a lansat un nou teaser care indică potențialul acestei dinamici de modificare a vieții între cei doi protagoniști. În film, Yoo Soo Bin elimină o etichetă cu numele altcuiva de pe uniforma lui Choi Joon Woo. În acest timp, Choi Joon Woo se chinuie ciudat, iar Yoo Soo Bin spune: „Hei, elevul de transfer. Esti o fantoma? Nu ai culoare.”

Ea continuă să-l întrebe: „Nu e înfricoșător? A trăi fără ca lumea să știe cine ești? ” Când Choi Joon Woo nu răspunde, Yoo Soo Bin spune: „Bine, ascultă cu atenție.” În timp ce Choi Joon Woo o rmărește cu o uimire, ea aruncă veselă numele  de pe eticheta  pe care o scoate de pe uniforma lui. Apoi, camera arată o fotografie cu un nume temporar inscripționat cu „Choi Joon Woo”.”

Ong Seong Wu citește apoi sloganul dramei cu vocea lui: „Orice s-ar întâmpla, în acest moment; orice se întâmplă, 18. „

Serialul are premiera în 22 iulie.

 

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s