Soobin din TXT este fanul absolut al Jin din BTS

În timpul unui episod din reality show-ul trupei TXT „One Dream.TXT„, membrii grupului s-au întâlnit cu seniorii lor din trupa BTS pentru a discuta despre concertele din străinătate.

Așa că liderul Soobin a întrebat ce era diferit în legătură cu America, ca să fie pregătiți. BTS a pasat întrebarea la Jin. În calitate de artist cu ani cu multă experiență care călătoresc mult prin lume, Jin a răspuns că ei nu au putut vorbi în limba coreeană pentru a comunica cu fanii. Colegii din BTS au fost dezamăgiți de răspunsul său, dar TXT a salutat cu entuziasm experiența povestită de seniorul lor.

Iar, dintre membrii TXT, Soobin a fost și cel mai expresiv. El și-a acoperit gura, ascultând cuvintele lui Jin, apoi a aplaudat ca și cum nu ar fi auzit nimic așa de uimitor în viața lui. Apoi a continuat să zâmbească, așteptând să audă mai multe cuvinte înțelepte de la Jin.

Afirmația lui Jin era una simplă pe care mulți oameni ar fi știut-o și fără să călătorească, dar pentru Soobin, dacă răspunsul a venit de la idolul său, a considerat că este ceva cu totul deosebit. Puteți vedea reacția lui puțin mai jos:

 

Sursa: koreaboo

Un gând despre „Soobin din TXT este fanul absolut al Jin din BTS

  1. xCrush

    Soobin mi se pare cel mai delicat si expresiv membru din TXT, isi respecta mult seniorii de aceea are aceste reactii. Oricum a fost adorabil ♥

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s