Kim Woo Bin revine?

Kim Woo Bin, Jun Ji Hyun și alți actori răspund zvonurilor despre un nou film science fiction!

Pe 4 iulie, reprezentanții industriei au declarat că Kim Woo Bin se va întoarce cu filmul „Alien” (titlu de lucru).

Agenția actorului a comentat ca răspuns: „În prezent, el se concentrează doar pe refacerea sănătății sale” și a adăugat că „încă nu a primit scenariul”. 

Jun Ji Hyun, Ryu Jun Yeol și Kim Tae Ri ar fi primi de asemenea oferte de roluri pentru acest film. Ca răspuns, agențiile Jun Ji Hyun și Ryu Jun Yeol au comentat: „Este adevărat că programele lor au fost verificate, dar [actorul] nu a primit încă scenariul. Este greu de spus că [actorul] se află în etapa de revizuire a ofertei.” Agenția lui Kim Tae Ri a răspuns: „Ea nu a primit încă scenariul și încă nu a primit o ofertă oficială.”

Un reprezentant al regizorului Choi Dong Hoon a precizat, de asemenea, că încă se lucrează la scenariu, deci că nu a fost decis nimic încă. Sursa a adăugat că „Scopul este să înceapă filmările la sfârșitul acestui an sau la începutul anului viitor, dar acest lucru se poate schimba, deoarece scenariul nu este încă gata”.

Choi Dong Hoon a produs filme de succes, printre care „The Thieves” în 2012 și „Assassination” în 2015, care au depășit fiecare 10 milioane de bilete vândute. Regizorul pregătea un film cu Kim Woo Bin în 2017, dar a oprit producția din cauza diagnosticului de cancer primit de actor.

 

Sursa

 

 

2 gânduri despre „Kim Woo Bin revine?

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s