Starul Park Hae Jin e la nivelul la care aduce un camion de mâncare în fiecare zi de filmări

Dragostea lui Park Hae Jin pentru staff-ul său nu are sfârșit.

Starul Hallyu a filmat pentru drama  „Secret – 2019” în Kangwondo în luna martie, dar vorba s-a răspândit în târg abia acum. Se pare că el a trimis la filmări, zilnic, câte un camion de mâncare.

Cum comentează chiar actorul faptele sale? Iată ce a spus el: „Am vrut să răsplătesc personalul pentru munca grea cu un mic simbol al recunoștinței mele”.

Din poveștile de pe platouri, Park Hae Jin înveselește atmosfera la filmări, atunci când este necesar, și întotdeauna pune munca în echipă pe locul întâi.

„Secret – 2019” este o drama despre pompieri, deci multe filmări sunt făcute în aer liber, iar actorul se pare că își folosește și acum banii proprii pentru personalul cu care lucrează, pentru a-i ajuta să îndure căldura de afară.

Se spune chiar că, înainte de a începe filmările, Park Hae Jin a oferit mâncare de pui pentru întregul staff. De atunci, el a făcut gesturi similare de mult mai multe ori.

„Secret – 2019” este despre vindecarea inimii și realizarea elementului de fericire într-o pădure în care oamenii se apropie de dorințe realiste. Park Hae Jin joacă rolul lui Kang San-hyeok, un salvator de la numărul de urgență.

Partenera sa este Jo Bo Ah, care joacă rolul chirurgului Jeong Yeong-jae. Drama de 16 episoade a fost filmată până la episodul 9 și toată producția se va încheia în cursul lunii iulie.

 

Sursa: hancinema

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s