Jenny anunță că părăsește DIA din cauza problemelor de sănătate

Jenny din DIA le-a scris un mesaj fanilor anunțând cu tristețe că va părăsi grupul.

MBK Entertainment a făcut următorul anunț:

Bună ziua, aici este MBK Entertainment.

În primul rând, am dori să ne cerem scuze pentru că aducem astfel de știri nefericite numeroșilor AID [numele oficial al clubului DIA] care iubesc și au grijă de DIA și dorim să vă informăm în mod oficial că Jenny va opri toate activitățile sale cu DIA.

Jenny a avut dureri acute la genunchi după promoțiile albumului „SUMMER ADE” și a primit tratament. După multe teste, ea a fost diagnosticată cu osteomalacie la genunchi și nu a putut participa la activități pentru „NEWTRO”.

Am făcut tot ce ne stă în putință să o ajutăm pe Jenny să se recupereze și starea ei s-a îmbunătățit mult prin continuarea tratamentului.

Cu toate acestea, medicii au informat că este dificil pentru Jenny să continue activitatea ca membră a DIA și după multe discuții cu Jenny am ajuns la acordul că Jenny ar trebui să înceteze de acum înainte toate activitățile DIA și să se concentreze asupra sănătății și recuperării.

Vrem să ne cerem scuze tuturor AID care au așteptat din nou să o vadă pe Jenny în stare bună de sănătate. Ne cerem scuze pentru că v-am cauzat îngrijorare cu astfel de știri bruște și dorim să le mulțumim tuturor AID pentru iubirea lor față de Jenny.

Agenția a împărtășit, de asemenea, o scrisoare scrisă de mână de la Jenny, care are următorul conținut:

Salut. Sunt Jenny.

A trecut o vreme, nu? Vă scriu această scrisoare pentru că am povestiri și știri să vă împărtășesc. Așa simt cu adevărat, așa că citiți cu atenție.

În primul rând, îmi pare rău că aduc niște știri nefericite pentru AID care mă așteptau de mult timp … Îmi pare rău.

Nu am putut participa la activități ca membru al DIA din cauza durerii continue de genunchi de care am suferit din cauza osteomalaciei. Am primit tratament la spital, așa că sunt mult mai bine. Cu toate acestea, medicii mi-au spus că este dificil pentru mine să continui activitățile în DIA și m-am gândit foarte mult și am discutat din nou cu agenția și membrele noastre și am ajuns la decizia că voi nu mai participă la activitățile DIA. În timp ce eram membru al DIA, am învățat atât de mult de la colegii mei și am râs și am strigat împreună, împărtășind mai multe vremuri bune decât cele rele …

Acesta este un lucru pe care l-am pregătit și visat de multă vreme, așa că trebuie să plec și sunt atât de supărată și e foarte greu pentru mine. Toate cuvintele calde de mângâiere și încurajare trimise de AID au fost o sursă atât de mare de energie pentru mine, iar dragostea voastră generoasă a fost ceva de care m-am putut agăța când mă luptam.

Îmi pare atât de rău că această scrisoare va fi ultima mea ca Jenny. Îmi pare atât de rău că nu am avut de ales decât să iau această decizie. Mulțumesc că mi-ați dat amintiri prețioase și momente pe care nu le voi uita niciodată.

Eunice, Hyuyeon, Jueun, Chaeyeon, Yebin, Eunchae, Somyi … Membrele mele care sunt ca familia mea și care mă fac să plâng doar când mă gândesc la voi … Îmi pare atât de rău și sunt atât de recunoscătoare … și întotdeauna vă voi susține. Îmi pare rău că nu am fost cu voi până la sfârșit. Pentru membrele noastre DIA, familia MBK și AIDs iubitori care întotdeauna m-au ajutat să cresc și să avansez, încă o dată, îmi pare rău. Nu voi uita niciodată toată dragostea pe care mi-ai trimis-o.

Vă rog să vă păstrați în continuare susținerea pentru DIA. Și eu le voi sprijini împreună cu AID. Voi veni să vă întâlnesc adesea, nu ca Jenny din DIA, ci ca Lee So Yul (numele real al lui Jenny)! Vă rugăm să îi oferiți și lui So Yul sprijinul vostru. Vă mulțumesc pentru tot sprijinul vostru până acum.

 

 

Sursa

 

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s