Coregrafii lansate în această săptămână (30 iunie – 7 iulie)

Cam mult OnlyOneOf în acest articol, dar…. niciodată nu e prea mult!

Salut, OnlyOneOf. Grupul rookie prezintă prima coregrafie, care este pentru melodia de titlu „Savanna”. Dansul este destul de… decent pentru o melodie 19+ în care se înjură… (da, e melodie de debut)

În continuare îl avem pe Euijin din BIGFLO ca artist solo, care dansează într-un nou videoclip pentru piesa lui de debut solo „Insomnia”. Prima dată văd ca o domnișoară să danseze în față, în timp ce artistul e chiar în spatele ei…

Aceasta pare să fie cea mai sexy coregrafie de la G-Friend până în prezent. Dansul are multe mișcări frumoase, dar cuvântul „multe” e problema (am învățat o parte din coreografie în 20 de minute, e destul de dificil să menții ritmul). E coregrafia pentru recenta melodie de titlu, „Fever”!

Strigăte, o groază de „woooooaaaah”, mișcări haotice, priviri stanii la cameră, cineva cât pe ce în intre în sofa din inerție, desigur că toate acestea aduc dureri de cap. Stray Kids iar devin cei mai haotici idoli kpop, iar ceea ce trebuia să fie coregrafia pentru piesa „Side Effects” este, ei bine, un video cu 9 tipi mai gălăgioși decât copiii de la grădiniță. Bang Chan „i-a crescut bine”.

A doua melodie de titlu a trupei OnlyOneOf, „Team Leap”, pare să fie o baladă cu o coregrafie menită să relaxeze și idolii, și publicul. Momentul 0:24 – vai de comfortabil stă Love pe acel scaun… oops scaunul e Junji

Fetele din (G)I-DLE dansează sexy, captivant și plin de pasiune pe melodia recentă „Uh-Oh”. Și cine credea că această piesă era menită să ajungă o simplă melodie b-side? „Uh-Oh” transformă membrele în fete tari de gașcă, cu atitudine 👍🏻👍🏻👍🏻

Hei, spuneți „Salut” unui nou grup de fete! E trupa PURPLEBECK și a debutat acum câteva zile cu melodia „Crystal Ball”. Piesa fetelor vă invită frumos să fiți cu ele, că nu mai doresc să fie singure. Dar atenție: fetele au un concept cute în fața camerei și o personalitate complet opusă după filmări! Urmăriți coregrafia lor și veți afla cum sunt ele de fapt!

Trupa rookie monstru își face și ea apariția printre videoclipurile cu coregrafii! Membrii AB6IX prezintă clar pentru toți entuziasmații coregrafia melodiei de debut „Breathe”. Chiar dacă ei sunt „artiști rookie”, fiecare membru are propriul stil de dans, care face întregul videoclip să fie mai fascinant și mai interesant:

Mai salutați o trupă nou-debutată, acum este vorba de grupul masculin CICI, care are 4 membri, vine de la agenția UPVOTE Entertainment și a debutat cu melodia „CC”. Membrii par să fie niște drăguți înalți și relaxați, plus că melodia devine obsedantă după a doua ascultare…

Și ultima coregrafie pentru astăzi e… o compilație de coregrafii, o compilație de la… OnlyOneOf. Membrii au decis să bucure fanii la fel cum au făcut și fetele din Saturday ceva timp în urmă, doar că pentru melodii de la trupele de băieți. Se pare că avem încă o trupă în care toți membrii sunt dansatori buni:

Salutare și noapte bună! Bba-bba!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s