Go Jun Hee spune că au afectat-o comentariile negative la adresa ei

Go Jun Hee a vorbit deschis despre modul în care zvonurile și comentariile negative au făcut-o să sufere.

În 9 iulie, actrița a plasat pe contul personal de Instagram un mesaj deschis despre acest subiect. Postarea ei are următorul conținut:

”Bună ziua, sunt Go Jun Hee. În ultimele câteva luni, C-JeS, WIP și multe alte agenții mi-au oferit propuneri de a mă alătura acestora. Sunt foarte recunoscătoare pentru asta și, în calitate de actriță, doresc să fiu activă din nou… dar mi se pare dificil să fac orice decizie din cauza durerii pe care am suferit-o. Și multe postări speculative… nu sunt adevărate… Deci, am vrut să-mi continui cariera de actriță ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Dar minciunile… și articolele speculative, comentariile rele pe care nici măcar nu vreau să le citesc cu voce tare, nu numai că mi-au provocat mie personal multă durere, dar le-au cauzat suferință și mamei și tatei. Tot ce vreau este ca totul să înceteze, iar oamenii pe care îi iubesc să nu fie răniți. Văzând aceste postări, văzând părinții mei care suferă, este prea greu pentru mine. Pentru ca eu şi părinţii mei să nu mai suferim, le cer oamenilor să înceteze să răspândească aceste zvonuri și comentarii la adresa mea. Doresc să le mulțumesc cu sinceritate tuturor celor care m-au sprijinit.

Go Jun Hee

https://www.instagram.com/p/BzsHMltnrSh/?utm_source=ig_embed

În luna mai, Go Jun Hee a luat măsuri legale împotriva persoanelor ce au lăsat comentarii urâte, care s-au răspândit în urma zvonurilor legate de controversa lui Seungri. Ei au susţinut că aceasta este actriţa menționată în chat-ul lui Seungri. Ca urmare a zvonurilor, Go Jun Hee a refuzat să joace în drama „Perfume” de la KBS, de asemenea, nu a mai semnat un contract cu agenția C-JeS Entertainment.

sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s